Старша – мамина копія, а молодша – папина: Оля Полякова показала рідкісні кадри із донькою Алісою

Українська співачка Оля Полякова нещодавно святкувала день народження своєї молодшої доньки Аліси. Зіркова мама поділилася рідкісними фотографіями дівчинки.

5 жовтня, українська співачка Оля Полякова святкувала день народження своєї молодшої доньки Аліси. З цієї нагоди артистка опублікувала рідкісні фотографії своєї дитини та привітала її у своєму Instagram-акаунті.

Донька Олі Полякової, Аліса, вже відома своїй бажанням не фігурувати в фотографіях, опублікованих матір’ю в соціальних мережах. Проте, на своєму 12-річному дні народження, Аліса зробила виключення і з’явилася на світлинах разом із матір’ю.

Оля Полякова відзначила свою доньку як “кумедну і свідому, розумну і смішну, гарну як сонце”. Співачка залишила також рухливий пост із побажаннями щасливого майбутнього для Аліси, сподіваючись, що війна в Україні скоро завершиться і донька повернеться до своєї рідної країни, яку любить.

Н
На кого більше схожа молодша донька Ольги Полякової

Фанати Олі Полякової приєдналися до привітань та виразили свої найкращі побажання для дівчинки. Вони також відзначили, що Аліса дуже схожа на свого батька, Вадима, і висловили сподівання, що її бажання здійсняться.

Святкові фотографії рідко з’являються в соціальних мережах, тому ці знімки Оля Полякова подарувала своїм прихильникам на день народження доньки Аліси, що зробило цей день особливим для усієї родини.

Нагадаємо, що нещодавно Ольга Полякова пояснила, чому старша донька повернулася в Україну та чи планує вона повертатися до Британії. Оля Полякова пояснила причину повернення своєї старшої доньки Марії з Лондона, де вона навчалася. Артистка розповіла, що Марія продовжить своє навчання в Києві.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини