48-річна Наталія Могилевська показала фото без краплі макіяжу: ось за що її покохав бойфренд Валентин

Відома українська співачка Наталія Могилевська продемонструвала, як виглядає без макіяжу у свої 48 років. Знаменитість, як виявилось, може похизуватись ідеальною шкірою

Наталія Могилевська, відома українська співачка, у часи повномасштабної війни продовжує активно займатись професійною діяльністю. Крім того, знаменитість веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де час від часу ділиться цікавими фотографіями та розповідями про своє життя. Так, наприклад, нещодавно зірка української естради продемонструвала, як виглядає без макіяжу та фотошопу.

На своїй Інстаграм-сторінці артистка опублікувала світлину, де показалась на світлині в готелі. Наталія Могилевська повідомила, що поїхала відпочивати до одного зі SPA-комплексів, що знаходиться у Східниці. Артистка опублікувала відеоролик, в якому розповіла шанувальникам, як минула її коротка відпустка. Зірка позувала на кадрах без макіяжу, а на її вустах можна було помітити щасливу усмішку.

Наталія Могилевська похизувалась ідеальною зовнішністю без краплі макіяжу на свіжій світлині
Наталія Могилевська похизувалась ідеальною зовнішністю без краплі макіяжу на свіжій світлині

На опублікованих кадрах неозброєним оком видно, що знаменита українська співачка має відмінну якість шкіри. Можна припустити, що артистка докладає чимало зусиль, аби підтримувати свою зовнішність у такому стані. Українська співачка у свої 48 років виглядає неймовірно молодо.

Разом з тим, можна припустити, що таким чином на Наталію Могилевську впливають щасливі стосунки з коханим чоловіком. Наразі серце знаменитості зайняте, про що вона раніше вже розповідала. Зірка української сцени повідомляла, що почала зустрічатись із загадковим чоловіком, імені та особистості якого розкривати поки що не хоче.

Наталія Могилевська перебуває у стосунках із загадковим обранцем, розкривати якого не хоче
Наталія Могилевська перебуває у стосунках із загадковим обранцем, розкривати якого не хоче

Цього року артистка розкрила нові подробиці особистого життя та зізналась, що живе разом зі своїм коханим. Ба більше, тільки у лютому цьогоріч Наталія Могилевська розповіла, що її чоловіка звати Валентин – про це вона повідомила у День всіх закоханих, зазначивши, що їхня пара святкує одразу два свята.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини