У Віктора Павліка буде ще двійко дітей: Катя Репяхова вперше розповіла про нове поповнення у сім’ї

Дружина Віктора Павліка поділилася планами на майбутнє. Виявляється Катя Репяхова хоче продовжити розвиватися у материнстві та планує поповнення у родині.

Щасливі новини лунають з родини відомого українського співака Віктора Павліка та його дружини Каті Репяхової. Вперше його зіркова дружина розповіла про плани щодо нового поповнення у сім’ї. У сторіз вона поділилася мріями на майбутнє. Дружина музиканта заявила, що має намір народити ще мінімум двох дітей, подарувавши їм це чудове світло та радість життя.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала дитячі фото чоловіка
Дружина Віктора Павліка розповіла про поповнення родини

Справжній сімейний рай

Вже зараз сім’я Віктора Павліка та Каті Репяхової є прикладом щасливого та злагодженого партнерства. У них народився син Михайло, у 2021-му році, який приніс неймовірну радість та відкрив новий рівень щасливого батьківства. Тепер, розповідаючи про майбутні плани народження двох малюків, популярна блогерка дарує нам своє непереборне світло та оптимізм.

“В мене так багато планів на це життя. Як мінімум, двоє дітей. Тому вибачте, я обираю бути здоровою, гарною, щасливою. І я обираю транслювати це на велику аудиторію”

Дружина Віктора Павліка розповіла про поповнення родини

Катя Репяхова та Віктор Павлік — це не лише відомі та талановиті особистості у сфері музики, але й дбайливі батьки, які своєю любов’ю та увагою оточують свого сина. Їхня сім’я — це справжній сімейний рай, де панує тепло, взаєморозуміння та любов. Навіть під час повномасштабного вторгнення вони знаходять можливості радувати свого синочка та всебічно його розвивати.

Очікуємо ще більше щасливих митей у сім’ї Павліків та бажаємо Каті легкості та радісних днів у її захоплюючій ролі матері. Нова сторінка в їхньому житті обіцяє бути наповненою неймовірними миттєвостями, які дарують ще більше радості та взаєморозуміння.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини