Поцілунки у РАЦСі: нарешті Дантес та Даша Кацуріна взяли приклад із колишніх та розписалися?

Український актор і шоумен Володимир Дантес та його дружина Даша Кацуріна нещодавно приєдналися до важливого проекту, спрямованого на підтримку рівних прав для ЛГБТ-спільноти.

Українська відома пара, Володимир Дантес і Даша Кацуріна, погодилися брати участь у зйомках фільму “Шлюбна (не)рівність в Україні”. Ця стрічка має на меті привернути увагу до питання рівних прав для ЛГБТ-спільноти та відобразити проблеми, з якими вони зіштовхуються саме у нашій країні.

Фільм має дві частини. У першій частині показано фіктивний світ, в якому показані проблеми із укладанням шлюбу між гетеро-парами . Це надзвичайно емоційна частина фільму, яка вводить глядачів у атмосферу несправедливості та обмежень. Володимир Дантес і Даша Кацуріна в цій частині фільму зіграли роль закоханої пари, яка вирішує одружитися, але опиняється перед відмовою від РАЦСу з приводу їхньої орієнтації.

Друга частина фільму показує реальні ЛГБТК+ пари та їхніх прихильників, які діляться своїми історіями про кохання, переживання та страхи. Ця частина фільму призначена для того, щоб показати глибоку людську спільність та відверто висловити підтримку рівних прав для всіх.

Володимир Дантес висловив свою думку про стрічку. Він розповів, що цей фільм є певним маніфестом та зверненням до соціуму. Він впевнений, що треба пояснювати людям, що багато людей відчувають неможливість офіційно підтвердити свої стосунки.

Повну версію стрічки “Шлюбна (не)рівність в Україні” можна подивитися на різних платформах: Megogo, Київстар ТБ та YouTube. Він став важливим внеском у громадський діалог про рівність прав та підтримку ЛГБТ-спільноти в Україні.

Зауважимо, що Володимир Дантес відверто обговорював питання одруження з Дашею Кацуріною та наголошував на їхньому взаємному щасті. Вони разом поділилися цією важливою роллю в фільмі, щоб підтримати та відзначити важливість рівних прав для всіх українців.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини