Дзідзьо засвітився на таємному весіллі: ведучим був Решетнік, а Полякова з Пономарьовим влаштували виступ

Дзідзьо і ще ряд зірок засвітилися на таємному весіллі. Розповідаємо подробиці свята, яке ошелешило багатьох своєму пишністю та розмахом у наші часи.

Знаменитий український виконавець Дзідзьо та інші видатні артисти засвітилися на вражаючому таємному весіллі, яке привернуло увагу громадськості. Це весілля відбулося, власне, не для самого Дзідзьо, а для екс-прокурора Печерського району Києва, 31-річного Ростислава Ільницького. Ця подія стала однією з найгучніших подій цього року, і розголос дуже швидко набрав обертів.

Одразу варто зазначити, що наречений (Ростислав Ільницький) відмовився від своєї роботи в Києві, а згодом влаштував масштабне весілля у Львові. Обраницею стала 27-річні Роксолана Москва, колишня працівниця відділу кадрів Територіального управління ДБР у Львові. Ця пара вирішила відсвяткувати об’єднання своїх сердець в елітному п’ятизірковому комплексі Emily Resort, що на Галичині.

Таємне весілля, де були помічені українські зірки

Серед гостей були помічені прокурори, колишні правоохоронці, представники Державного бюро розслідувань, податківці та навіть урядовці. Це була справжня суспільна подія, де зібралися люди з різних сфер інтересів, щоб відзначити цей особливий момент у житті молодят.

Як повідомляють мас-медіа, на першому дні весілля було близько 300 гостей. На святкуванні гостей розважали такі відомі виконавці, як Олександр Пономарьов, Ольга Полякова. Ведучим став шоумен Григорій Решетнік, ну, а також засвітився і Дзідзьо.

Наречена з таємного весілля

До речі, ще минулого року Михайла Хому підозрювали у відвідуванні також таємного весілля, щоправда, на Волині. Артист згодом чутки ці спростував.

Як на справжньому українському весіллі, святкування тривало цілих 2 дні. Все було прикрашене в українському стилі, а молода вражала всіх своєю вишиванкою.Привітати молодят наступного дня після головної церемонії прийшло аж 500 гостей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини