Педан відверто заговорив, як за багато років змінилась його дружба з Притулою: “В когось є претензії”

Олександр Педан і Сергій Притула – один із найвідоміших чоловічих дуетів України. Раніше зіркові колеги були не лише напарниками, але й друзями. Що відбулось через багато років?

У коментарі для преси відомий український ведучий і шоумен Олександр Педан висловився про свою дружбу з Сергієм Притулою. Знаменитий дует багато років тому стали одними з найвідоміших напарників-чоловіків у вітчизняному телебаченні. Зірки часто з’являлись разом на різних заходах, а також дружили сім’ями поза межами професійних обов’язків.

Втім, зізнався нещодавно Олександр Педан, останнім часом їхнє спілкування з Сергієм Притулою дуже скоротилось. Шоумен розповідає, що вони з другом живуть один біля одного – буквально через будинок. Проте, така коротка відстань між оселями друзів не сприяє тому, що вони бачаться частіше. Так, зазначив Педан, зідзвонитись або навіть зустрітись вони з Притулою можуть не більш як раз на рік.

Олександр Педан висловився про свою дружбу з волонтером Сергієм Притулою
Олександр Педан висловився про свою дружбу з волонтером Сергієм Притулою

У шоу “20:23” Олександр Педан зізнався, що востаннє бачив свого друга доволі давно. Тоді вони зустрілись в одному з магазинів, який знаходиться неподалік від їхніх квартир. Знаменитість пригадав, що зайшов тоді до крамниці, аби купити воду та “ще щось”, а врешті мав змогу потеревенити з Притулою. Втім, зустріч не затягнулась, і вони розійшлись у своїх справах.

Попри таку ситуацію, Олександр Педан зазначає, що він цінує та поважає свого друга, який у часи повномасштабної війни робить так багато для країни. Ведучий зазначає, що до Сергія Притули не має бути ніяких запитань, адже він сумлінно виконує свій обов’язок громадянин ще з 2014 року.

“Тож якщо в когось є претензії, просто почитайте нашу новітню історію”, – підсумував свою розповідь Олександр Педан.

Раніше Олександр Педан, Сергій Притула та Ольга Фреймут разом працювали
Раніше Олександр Педан, Сергій Притула та Ольга Фреймут разом працювали

Варто зазначити, що славнозвісне зіркове тріо – Педан, Притула та Фреймут – свого часу засвітились у багатьох шоу та проєктах. Знаменитості разом працювали, створювали цікаві та рейтингові телепередачі, а також були чи не найближчими друзями одне для одного. Втім, із часом їхнє спілкування поступово зійшло на “ні”, а ось Притула та Фреймут нині і взагалі не спілкуються. Ведучий тримає образу на свою колегу за те, що вона над ним невдало пожартувала.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини