Аліна Гросу показала свого нового бойфренда: після розлучення з Романом Полянським нарешті знайшла кохання

Відома українська співачка Аліна Гросу вперше за довгий час поділилась подробицями особистого життя. Виявляється, зірка перебуває у стосунках із чоловіком

Відома українська співачка Аліна Гросу нещодавно презентувала новий кліп на пісню “Я сумую”. Як і попередні кліпи, зняті у часи повномасштабної війни, артистка не витрачала на  нього грошей і робила все власними зусиллями.

В описі до нового кліпу знаменитість зізналась, що знімала його разом зі своїм коханим. Артистка додала, що вони використовували звичайний телефон, на який бойфренд Гросу знімкував з рівня очей. Завдяки цьому, запевняє артистка, їм вдалось досягти ефекту присутності глядачів. Крім того, зірка заінтригувала фанатів, зазначивши, що можливо в одному з віддзеркалень комусь вдасться побачити чоловіка.

Аліна Гросу у своєму новому кліпі вперше показала чоловіка, з яким почала зустрічатись
Аліна Гросу у своєму новому кліпі вперше показала чоловіка, з яким почала зустрічатись

Варто зазначити, що у новому кліпі у відображенні дзеркальних поверхонь важко та навіть взагалі неможливо розгледіти обранця Аліни Гросу. Втім, шанувальники артистки можуть побачити іншу цікаву деталь. Так, знаменита українська співачка та її коханий чоловік вже носять однакові каблучки на безіменному пальці правої руки. Зірка не коментувала чуток про своє весілля, втім тепер для підозр є ще більше підстав.

Аліна Гросу раніше перебувала у серйозних стосунках із Романом Полянським
Аліна Гросу раніше перебувала у серйозних стосунках із Романом Полянським

Нагадаємо, що раніше відома українська артистка будувала стосунки з російським актором Романом Полянським. Втім, після початку повномасштабної війни зіркова пара різко зникла з радарів, а шанувальники почали підозрювати, що закохані розлучились. Раніше Павло Зібров розповідав, що Полянський, хоч і є уродженцем росії, не підтримує політику своєї рідної країни. Тому для прихильників Гросу залишається таємницею, в чому причина її другого розлучення.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини