“Мавпують”: Олег Скрипка пригадав, як через нього та його дружину їхніх дітей у школі притісняли

Відомий український музикант Олег Скрипка розповів про шкільні цькування його дітей. Знаменитість розповів, як вони з дружиною вирішили проблему

Олег Скрипка, відомий український музикант, у нещодавньому інтерв’ю для Олексія Суханова розповів чимало цікавого про себе та своє життя. Так, наприклад, знаменитість висловився про своїх дітей і те, як вони з дружиною їх виховують. Олег Скрипка також пригадав, що одного разу у сім’ї сталась неприємна історія.

Зірка українського шоубізнесу пригадав, що в один період однокласники його дітей почали цькувати їх за те, що в тих немає мобільних телефонів. Знаменитість зізнався, що він впевнений, що таким чином діти транслюють поведінку своїх батьків. Втім, додав Олег Скрипка, від цього ситуація не менш прикра.

Олег Скрипка пригадав, як його дітей у школі зацькували через те, що в них не було телефонів
Олег Скрипка пригадав, як його дітей у школі зацькували через те, що в них не було телефонів

За словами артиста, у їхній родині цькування через відсутність телефонів було постійною історією. Так, співак пригадує, коли підростав кожен із його дітей, вони з дружиною постійно купляли їм мобільні телефони. Втім, робив Олег Скрипка це не через те, що гаджет нібито потрібен людині у такому віці, а просто задля того, щоб його дітей не принижували у навчальному закладі.

Разом з тим, Олег Скрипка додав, що діти – це віддзеркалення батьків.

“А діти – вони мавпують. Вони слова не дуже сприймають, вони дивляться як ти робиш. Як твої слова відповідають твоїм діям”, – зазначив артист.

Олег Скрипка розповів, як його дітей зацькували у школі через відсутність мобільних телефонів
Олег Скрипка розповів, як його дітей зацькували у школі через відсутність мобільних телефонів

Разом з тим, додав у новому інтерв’ю відомий український музикант, його діти ніколи не користувались популярністю свого батька. Олег Скрипка зізнався, що у школі нащадки завжди поводили себе спокійно та без зайвої “зіркової хвороби”. Артист зазначив, що його діти не потребують до себе особливого ставлення та завжди залишаються на рівних з однокласниками.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини