Аліна Гросу зізналась, чи спілкується з Романом Полянським після їхнього розставання: “Я не скандалістка”

Відома українська співачка Аліна Гросу розповіла про те, чи спілкується зі своїм колишнім нареченим. Знаменитість зізналась, що вони розійшлись мирно та без скандалів

Аліна Гросу, відома українська співачка, у своєму Інстаграм-блозі нещодавно розповіла про те, чи спілкується зі своїм колишнім бойфрендом Романом Полянським. Знаменитість натякнула, що вони розійшлись мирно, а після завершення стосунків між ними не було скандалів і непорозумінь. Разом з тим, артистка розсекретила, що насправді підтримує зв’язок із людиною, яку раніше кохала.

Аліна Гросу про спілкування з Полянським

На своїй Інстаграм-сторінці знаменитість вирішила поспілкуватись зі своїми шанувальниками. Аліна Гросу запропонувала поставити їй запитання, а вона своєю чергою відповіла на них. Так, наприклад, одним із запитань стало, чи підтримує зірка контакт зі своїми колишніми. Знаменитість розставила всі крапки над “і” та чесно відповіла.

Аліна Гросу розповіла про спілкування з колишнім нареченим Романом Полянським
Аліна Гросу розповіла про спілкування з колишнім нареченим Романом Полянським

За зізнанням Аліни Гросу, зі своїм колишнім чоловіком вона спілкування не підтримує, адже не бачить у цьому сенсу. Разом з тим, що стосується колишніх бойфрендів, то час від часу Гросу може поспілкуватись із ними. Річ у тім, зазначила артистка, що кожні свої стосунки вона завершувала не через скандал, а тому, що розуміла, що у неї та її партнера різні шляхи.

“Я не скандалістка. Якщо вирішила – чесно та серйозно поговорила. Спокійні дружні взаємовідносини залишилися”, – пояснила знаменита українська артистка Аліна Гросу.

Аліна Гросу зізналась, чи спілкується зі своїм колишнім бойфрендом Романом Полянським
Аліна Гросу зізналась, чи спілкується зі своїм колишнім бойфрендом Романом Полянським

Нагадаємо, що наразі знаменита українська співачка перебуває у стосунках із загадковим чоловіком. Про це стало відомо після прем’єри нового кліпу Аліни Гросу “Сумую”. Артистка знімала відео до своєї пісні разом із новим бойфрендом. Співачка поділилась, що наразі вона не має бажання світити свого коханого та розповідати щось про нього. Втім, запевнила своїх шанувальників Аліна Гросу, у нових стосунках вона дуже щаслива.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини