Помітно схудла та втратила “вогник” в очах: Тоня Матвієнко вперше після смерті мами розповіла про свій стан

Відома українська співачка Тоня Матвієнко нещодавно поховала свою маму, легендарну артистку Ніну Митрофанівну Матвієнко. Як почувається донька зірки та як тепер виглядає

Тоня Матвієнко, відома українська співачка, стала відомою багато років тому, зокрема, завдяки своїй матері Ніні Митрофанівні. Зіркові мама й донька відзначились невимовним талантом і неймовірним голосом, який називають дороговказом сучасної української творчості та культури. Тиждень тому всю країну сколихнула новина – у віці 75 років померла Ніна Матвієнко.

Про це на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм повідомила донька легендарної артистки Тоня Матвієнко. Знаменитість була небагатослівною та коротко зазначила, що в її житті сталась трагедія. Тепер артистка розповіла, як почувається через 8 днів після втрати найближчої людини. Зірка не стала описувати подробиці та лаконічно зазначила – для неї час зупинився.

Тоня Матвієнко зізналась, як почувається після смерті своєї мами Ніни Матвієнко
Тоня Матвієнко зізналась, як почувається після смерті своєї мами Ніни Матвієнко

На опублікованій світлині можна помітити, як схудла знаменита українська співачка. На тлі постійного стресу та переживань знаменитість втратила вагу. Крім того, неможливо не побачити, що в очах Тоні Матвієнко зник її славнозвісний вогник – те світло, яке дарувала артистці її мама, найближча для неї людина. Наразі українські артисти продовжують підтримувати свою колегу у цей непростий для неї час.

Ніна Матвієнко померла

Нагадаємо, що відома українська артистка Ніна Митрофанівна померла 8 жовтня 2023 року. Тоня Матвієнко не ділилась подробицями того, що сталось, адже, як зізналась, її мати хотіла, аби українці запам’ятали її усміхненою та щасливою. Втім, колеги артистки подейкують, що вона хворіла та останні дні провела у лікарні.

Тоня Матвієнко повідомила про те, що її мама Ніна Матвієнко померла у віці 75 років
Тоня Матвієнко повідомила про те, що її мама Ніна Матвієнко померла у віці 75 років

Церемонія прощання з артисткою відбулась у столиці, а на заході Тоня Матвієнко висловила свою шану та повагу до покійної мами. Крім того, знаменитість зізналась – вона відчуває, що Ніна Митрофанівна поруч із нею та завжди оберігатиме її та її родину.

Популярне

Подібні новини