Розбір образів тренерів Голосу країни-13: простота Клименка, вишуканість Пивоварова і не тільки

"Голос країни-13" розпочав довгоочікувану серію крос-батлів. Зіркові тренери зʼявилися у стильних образах, які викликали чимало позитивних коментарів в Мережі.

Українські зірки відрізняються відмінним стилем в одязі та вміють вдало комбінувати між собою речі. Тренери проєкту “Голос країни-13” як ніхто інші знають, що одяг може розповісти про них більше, ніж вони самі. Редакція сайту Добрі новини пропонує розібрати образи зіркових наставників сьомого випуску найкращого співочого проєкту країни.

Якщо минулого разу Надя Дорофєєва обрала для себе сучасний легкий образ, то цього разу дівчина зʼявилася у більш стриманому вбранні. Для нових ефірів “Голосу країни-13” Надя обрала чорний костюм від українського бренду Аmg brand . Верх костюму відкривав плечі співачки, акцентуючи увагу на її ключицях. Крім цього весь костюм був приталений, тому було досить складно не помітити перевали фігури зірки.

Стильний образ Наді Дорофєєвої
Стильний образ Наді Дорофєєвої

Артем Пивоваров не поступається своєму стилю. Цього разу артист зʼявився у білому лонгсліві з невеличкою горловиною та довгими рукавами з “роздертими ліктями”. Співак доповнив свій образ обʼємною жилеткою та спортивними штанами чорного кольору. Весь образ був складений брендом Оst.won.

Неординарний стиль від Артема Пивоварова
Неординарний стиль від Артема Пивоварова

Варто зазначити, що образи кожного тренера ідеально доповнювали один одного. Юлія Саніна, наприклад, одягнулася в повністю джинсовий образ від українського бренду Аisenberg denim . Топ Саніної з широкими шлейками відкриває її плечі і підкреслює ключиці. Образ був доповнений повністю зібраним волоссям та невеличкими сережками у вухах.

Ніжна Юлія Саніна в джинсовому костюмі
Ніжна Юлія Саніна в джинсовому костюмі

В досить простому образі зʼявився Іван Клименко. Музичний продюсер вирішив показати стиль у простоті, що йому дуже добре вдалося. Біла оверсайз футболка та чорні штани спортивного силуету ідеально пасують Іванові. Доповнив образ чоловік вже звичною для себе кепкою з прямим картузом і зручним спортивним взуттям. Неможливо не пригадати, що Іван активно підтримує екологію, саме тому на власному прикладі показує, що зі старих та непотрібних речей можна створити по-справжньому стильні та трендові речі.

Трендовий образ від Івана Клименка
Трендовий образ від Івана Клименка

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини