“Я була Робін Гудом”: Полякова пояснила, чому виступила на таємному весіллі. Пономарьов з Дзідзьо мовчать

Оля Полякова, яку нещодавно помітили на весіллі Ростислава Ільницького у Львові, вирішила відповісти на хейт у мережі, записавши емоційне відео. Співачка висловила свою думку.

Одна з найбільш обговорюваних подій минулого тижня було таємне весілля експрокурора Ростислава Ільницького та його обраниці Роксолани. Ця подія не залишилася поза увагою відомих артистів, і саме з тих, хто виступив на весіллі, була популярна співачка Оля Полякова, Олександр Пономарьов, Дзідзьо.

Таємне весілля, де були помічені українські зірки

Що ж змусило Королеву Ночі взяти участь у виступі на цьому заході, яке одразу отримало хейт з боку простих українців? Великі питання, виникали у цьому контексті у прихильників співачки. Оля Полякова, наділена великими амбіціями та талантом, у своєму відео вирішила прояснити все. Зірка пояснила: вона є професійною співачкою, яка виконує свою роботу, надаючи свої послуги тим, хто їх замовляє. Вона відзначила, що корпоративні виступи є важливою частиною її професійної діяльності. Це один із засобів заробітку, які дають зіркам змогу підтримувати себе та свої команди, а також популяризувати свою музику та талант.

“Якщо раптом вам буде здаватися, що хтось поганий заплатив мені за роботу, то ставтеся до цього, якби я була Робін Гудом”, — розповіла селебріті, зазначивши, що дає вона також і благодійні виступи.

Оля Полякова підкреслює, що її завдання — виконувати свою професійну діяльність як артиста у будь-яких умовах.

Втім, окрім співачки на цьому святі були також її колеги Олександр Пономарьов, Дзідзьо, а ведучим був Григорій Решетнік. На подив, ні один з чоловіків на оприлюднив жодної публікації, жодного посту від себе про своє рішення бути частиною події.

Нагадаємо, що минулого року Дзідзьо вже підозрювали у тому, що він таємно виступає на весіллях.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини