Оля Цибульська розповіла про депутатство свого чоловіка: “Я дізналася про це після того, як все закінчилося”

Українська співачка та ведуча Ольга Цибульська вже понад 20 років будує щасливі стосунки з чоловіком Сергієм Грисюком. Як виявилося, її коханий був депутатом.

Ольга Цибульська тривалий час приховувала свого чоловіка від громадськості. Коли ж стало відомо, як виглядає коханий телеведучої, прихильники були вражені, що він справжнісінька копія голлівудського актора Раяна Гослінга. Після цього зірка почала показувати свого коханого в Мережі все частіше.

Співачка зізнається, що вона дуже складна людина і її чоловікові часом буває нелегко, але Ольга любить проводити час зі своїм коханим і бути повністю відвертою, оскільки вони будують свої стосунки ще з 10-го класу.

“Сімʼя – це не про конкуренцію. Це як стіни в храмі. Ви не просто доповнюєте один одного, а разом стоїте і тримаєте купол”, – каже Цибульська.

Ольга Цибульська разом з Сергієм 23 роки
Ольга Цибульська разом з Сергієм 23 роки

Не дивлячись на таку відвертість, Оля не все знає про свого коханого. Дівчина випадково дізналася про те, що її чоловік був депутатом і була приголомшена цією новиною, але вона не була обурена, що він їй нічого не розповідав. Оля переконана, що в цьому і є сенс стосунків: дізнаватися один про одного подробиці з особистого життя безпосередньо в процесі будування спільного життя.

“Це був короткий період, я дізналася, що він був депутатом після того, як все закінчилося. Хтось злив якісь фотографії, якесь це. Я питала в нього, він сказав, що це був якийсь період і він думав, що це йому буде цікаво, але як виявилося, що його це не приваблювало”, – каже Цибульська.

Зірка також багато чого не розповідає коханому. Особистий простір для неї та її чоловіка – це щось безцінне і їй не подобається, коли хтось проявляє тотальний контроль і вимагає всіх подробиць з життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини