Співачка Гайтана приголомшила прихильників новиною про вагітність: зірка знову хоче стати мамою

Зірка української сцени Гайтана розповіла про свої плани на майбутнє. Як виявилося, зірка хоче знову стати мамою і відчути радощі батьківства.

Гайтана вже тривалий час не виступає та не випускає нових пісень, але про свої соціальні мережі зірка не забуває. Артистка дуже любить спілкуватися зі своїми прихильниками на ту чи іншу тему і залюбки розповідає подробиці зі свого особистого життя, думки та переживання. Нещодавно зірка розповіла про свої плани на материнство.

Зараз Гайтана, як і кожен українець, мріє про те, щоб в Україні закінчилася війна. Для неї це стане найкращим подарунком на світі, але є ще одна річ, думка про яку не покидає її вже тривалий час – це материнство. Співачка дуже хоче знову стати мамою та мати більше дітей, але в неї немає такої можливості, поки у нашій країні війна.

“А ще, я хочу мати більше дітей. Але друге бажання ніколи не втілиться без першого…”, – задумливо написала співачка.

Гайтана розповіла про плани на материнство
Гайтана розповіла про плани на материнство

Прихильники підтримали Гайтану приємними словами і висловили свої надії на те, що все скоро закінчиться і в Україні настане мир. Користувачі Мережі переконані, що зірка стане прекрасною мамою для ще одного, а то й двох малюків, які стануть одними з найщасливіших дітей у світі.

З початком повномасштабного вторгнення зірки тривалий час не було у соціальних мережах, але пізніше Гайтана почала “оживати” і публікувати фотографії зі своєю донькою, чоловіком, або показувати свої поодинокі прогулянки. Співачка не розповідає, де вона зараз знаходиться, але розташування її профілю у соціальних мережах показує країну Швейцарію. Схоже, саме там оселилася українська зірка минулого, щоб перечекати лихо у нашій рідній країні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини