Оля Полякова зізналася, чому тривалий час приховувала від всіх свій вік: “Тоді, коли зовсім не треба було”

Як виявилося, навіть у зірок є свої комплекси. Оля Полякова тривалий час сильно комплексувала через свій вік і постійно приховувала його від інших людей.

Відома українська співачка Оля Полякова змогла побудувати свою успішну карʼєру в українському шоу-бізнесу не одразу. Тривалий час зірка була звичайною “співачкою-початківицею”, що її дуже засмучувало і на додачу Оля приховувала від всіх свій справжній вік. Про це співачка вперше розповіла Маші Єфросиніній під час нового випуску “Дорослих дівчаток”.

“Мало того, я його почала приховувати тоді, коли цього робити взагалі не треба було, але я це робила”, – каже Полякова.

Одного разу артистка зрозуміла, що це незмінно і її вік продовжить змінюватися, тому це потрібно просто прийняти і жити далі. Оля самостійно дійла до цього розуміння і усвідомила, вона не стане ніколи молодшою, тому не потрібно штучно омолоджувати себе і приховувати реальні цифри. Тепер співачка відчуває себе молодою, як ніколи.

“Я сьогодні як ніколи молода. Коли я до цього сама доперла, то цієї проблеми наче й не було. Мені не соромно, що я це робила, це мій досвід”, – додає співачка.

Оля Полякова розповіла, чому приховувала свій вік
Оля Полякова розповіла, чому приховувала свій вік

У своєму інтервʼю Дмитру Гордону Полякова розкрила цю тему ще більше. Під час роботи на “Супербілявці” зірці було 30 років і їй здавалося, що це занадто великий вік для того, щоб бути в 30 років у статусі співачки-початківиці. Хоч було дуже некомфортно зізнаватися у тому, скільки їй років, але з початком повномасштабного вторгнення все стало на свої місця.

“Коли прийшла війна, то я зрозуміла, що вік – це останнє, що повинно мене турбувати. Сьогодні я максимально відкрита людина, яка йде за своїми бажаннями”, – розповіла Полякова.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини