“Оля може піти на третє коло”: Полякова чесно заявила, що замислюється про народження ще однієї дитини

Відома українська співачка Оля Полякова чесно зізналась, що не відкидає думок про те, що може народити третю дитину. Знаменитість розповіла про плани на майбутнє

Оля Полякова, відома українська співачка, у новому інтерв’ю для журналіста Дмитра Гордона визнала, що може стати мамою втретє. Знаменитість у нещодавній розмові з медійником розповіла чимало цікавого про своє особисте життя. Зірка вітчизняної естради зазначила, що в її планах немає вагітності, втім вона не відкидає думки про те, що може завагітніти знову.

Полякова про свою вагітність

Відома українська співачка у часи повномасштабної війни встигає займатись професійною діяльністю, приділяти час чоловікові та вихованню дітей, а також – замислюватись про народження третьої дитини. Про це артистка зізналась у новому інтерв’ю, яке нещодавно вийшло на YouTube-каналі відомого журналіста Дмитра Гордона.

Оля Полякова у новому інтерв'ю визнала, що замислювалась про третю вагітність
Оля Полякова у новому інтерв’ю визнала, що замислювалась про третю вагітність

Медійник у ході розмови зазначив, що хоче поговорити про двох доньок Олі Полякової, а артистка невимушено виправила свого співрозмовника – доньок у неї поки що двоє. Журналіст поцікавився у співачки, невже “Оля може піти на третє коло”, на що зірка відповіла, що ніколи не говорить життю та долі “ні”, адже впевнена, що такі питання вирішує не вона.

Зірка зауважила, що життя – доволі цікава річ, в якій ніхто і ніколи не може навіть здогадуватись, що на нього чекає попереду. Так, Оля Полякова визнала, що вона намагається не бути категоричною, особливо у питаннях, що стосуються сім’ї та народження дітей.

“Ти знаєш, життя бентежне. Я просто ніколи не говорю “ні”. Пару разів у житті я казала “ні” і було “так”, – з усмішкою прокоментувала відома українська артистка.

Оля Полякова зізналась, що ніколи не відкидає думок про те, що може завагітніти знову
Оля Полякова зізналась, що ніколи не відкидає думок про те, що може завагітніти знову

Нагадаємо, що відома українська співачка разом зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським вже виховує двох доньок. Старша Маша Полякова цьогоріч відзначила 18-річчя, а ось молодша донька Аліса народилась 11 років тому.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини