Потап виїхав з України до Барселони: чоловік Насті Каменських виправдався за свій від’їзд. Подробиці

Відомий український музикант Олексій Потапенко втрапив у черговий скандал. Артиста заскочили у літаку, який прямував з Польщі до Іспанії. Знаменитість пояснив свій раптовий від'їзд

Відомий український продюсер і музикант Олексій Потапенко останнім часом часто стає героєм різних скандалів. Так, наприклад, нещодавно знаменитість помітили в аеропорту Варшави. Там артист разом зі своєю дружиною Настею Каменських сідав на літак, який прямував з Польщі до Барселони.

Потап поїхав з України

Інформацією поділився зірковий блогер Богдан Беспалов, світлину якому надіслала його підписниця. Вона помітила зіркове подружжя й одразу впізнала, що це саме Потап і Настя. Артисти складали свій багаж на спеціальну поличку у той момент, коли їх зазнімкували.

Потапа та Настю Каменських несподівано заскочили в літаку, який прямує до Барселони
Потапа та Настю Каменських несподівано заскочили в літаку, який прямує до Барселони

Після хвилі запитань, які почали ставити користувачі мережі, Олексій Потапенко опублікував неоднозначний допис. У новій публікації, яка з’явилась на особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм, артист спробував пояснити, куди так різко поїхав з України разом зі своєю дружиною. Потап натякнув, що за кордоном на нього з коханою чекають благодійні виступи.

Щоправда, напередодні свого від’їзду ні Олексій Потапенко, ні Настя Каменських не анонсували майбутніх концертів за кордоном. Шанувальники зіркової пари з нетерпінням чекають на подробиці. До слова, більше коментарів від знаменитостей не було.

Потап пояснив, чому так різко вирішив поїхати з України до Барселони
Потап пояснив, чому так різко вирішив поїхати з України до Барселони

Нагадаємо, що на початку повномасштабної війни відомий український музикант та його дружина Настя Каменських перебували у Барселоні. Туди зіркова пара вирушила незадовго до 24 лютого, але після початку великої війни знаменитості не поспішали повертатись додому. Лише у серпні шанувальники дізнались, що Потап і Настя в Україні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини