Інна Мірошниченко всиновлює другу дитину без свого чоловіка: чому ведучий не братиме участі в процесі?

Дружина відомого українського телеведучого Тімура Мірошниченка повідомила, що збирається всиновити другу дитину. Щоправда, знаменитість планує стати прийомною мамою без свого чоловіка

Тімур та Інна Мірошниченки – зіркове подружжя, яке стало натхненням для багатьох своїх друзів, колег і підписників. Знаменитості вирішили стати названими батьками та прийняли у родину сина Марселя, який чекав на них у дитячому будинку в іншому місті. Зіркова пара у червні забрала малюка додому, а вже тепер вони замислюються про всиновлення ще однієї дитини.

Нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Інна Мірошниченко повідомила, що тепер їхні з чоловіком плани всиновити другого малюка перейшли на новий етап – вона подала всі необхідні документи та запустила процес. Щоправда, тепер дружина відомого українського ведучого буде займатись усім самостійно.

Інна Мірошниченко повідомила про намір всиновити дитину без свого чоловіка
Інна Мірошниченко повідомила про намір всиновити дитину без свого чоловіка

Про це знаменитість повідомила шанувальникам у своєму Інстаграм-блозі та вирішила одразу все пояснити. За словами Інни Мірошниченко, її чоловік зайнятий роботою, а тому не зможе приділяти так багато часу всім необхідним процесам і процедурам. Так, для всиновлення потрібно проходити спеціальні курси, які стали для пари складністю під час усиновлення Марселя.

Після того, як Інна Мірошниченко за документами стане мамою названої дитини, на них із чоловіком чекає внутрішньосімейне усиновлення. За словами адвокатів, це набагато простіше для Тімура Мірошниченка, ніж відвідування курсів. Зіркова дружина розповіла, що у неї є власне житло, підтверджені доходи та дозвіл чоловіка на те, аби приймати дітей.

Інна Мірошниченко пояснила, чому хоче всиновити дитину без участі свого чоловіка
Інна Мірошниченко пояснила, чому хоче всиновити дитину без участі свого чоловіка

Інна Мірошниченко також пояснила, чому вони з чоловіком так швидко наважились вдруге стати названими батьками. Знаменитість розповіла, що вони розуміють – в їхньому серці все ще достатньо любові для малюка, а у квартирі є комфортні умови для того, аби прийняти ще одного члена сім’ї. Крім того, додає дружина ведучого, в Україні все ще багато дітей, які живуть у дитбудинках, тому для них важливо подарувати щасливе дитинство хоча б ще одному малюкові.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини