“Він хоче іншого життя”: Полякова розповіла про складнощі у шлюбі з Буряковським через велику різницю у віці

Відома українська співачка Оля Полякова прокоментувала свої стосунки з чоловіком. Артистка визнала, що насправді їм буває важко разом через велику різницю у віці

Оля Полякова, відома українська співачка, майже 20 років перебуває у шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським. Знаменитість народила від коханого чоловіка двох доньок, але, як зізналась артистка у нещодавньому інтерв’ю, часом їм буває важко разом. У розмові з журналістом Дмитром Гордоном знаменитість пояснила, що причина у чималій різниці у віці.

Полякова про стосунки з чоловіком

Відома українська співачка вийшла заміж за свого обранця на початку вересня 2004 року. Зіркова пара пройшла разом чимало випробувань та стала батьками двох доньок. Для шанувальників закохані завжди були прикладом, адже попри всі складнощі залишались поруч одне з одним. Артистка довела, що 17-річна різниця у шлюбі – не проблема. Втім, як зізналась співачка нещодавно, в їхніх стосунках трапляється різне.

Оля Полякова та Вадим Буряковський вже багато років перебувають у шлюбі
Оля Полякова та Вадим Буряковський вже багато років перебувають у шлюбі

У розмові з Гордоном Оля Полякова визнала, що стосунки з такою різницею у віці доволі складні. Річ у тім, пояснила артистка, що у молодості, коли їй було 23 роки, а коханому – 40, все було весело та чудово. Втім, із віком речі дещо ускладнились, хоча шлюб, за словами співачки, і досі дуже комфортний. Оля Полякова зізналась, що чоловікові буває важко з нею, адже він хоче іншого життя – спокійнішого та виваженішого.

А ось у молодої артистки і досі виникає бажання жити активне й насичене життя, “кудись нестись”. Оля Полякова визнала, що у Вадима Буряковського таких ідей вже не з’являється, адже її чоловік пережив той вік, коли в людини подібні погляди й думки. Разом із тим, розповіла знаменитість, їм вдалось знайти вирішення ситуації – вони займаються своїм життям і не заважають одне одному.

Оля Полякова висловилась про стосунки зі своїм чоловіком та зізналась, чому їм буває важко разом
Оля Полякова висловилась про стосунки зі своїм чоловіком та зізналась, чому їм буває важко разом

Так, наприклад, коли Олі Поляковій хочеться втілити у життя чергову “шалену” ідею, в якій не зацікавлений її чоловік, вона робить це сама.

“Він уже трошки хоче іншого життя, а я ще кінь педальний… Я ще хочу кудись нестися, у мене шило. А він уже хоче поспати”, – пояснила Оля Полякова.

Артистка також додала, що у таких ситуаціях вона дозволяє чоловікові відпочивати, а сама робить те, чого хочеться їй. Такий варіант влаштовує обох закоханих.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини