Маша Єфросиніна оминула запитання про виступ Полякової на скандальному весіллі: не хоче ображати подругу

Відома українська ведуча та блогерка Маша Єфросиніна висловилась про виступ своєї подруги Олі Полякової на скандальному весіллі прокурора. Зірка зізналась, що думає про цю ситуацію

Маша Єфросиніна, відома українська телеведуча та блогерка, користується особливою популярністю, а тому її шанувальники завжди жадають дізнатись її думку з приводу тих чи інших скандалів в українському суспільстві. Так, нещодавно мережу сколихнув скандал після того, як низка українських артистів виступили на приватній вечірці.

Єфросиніна зазначила, що для тих, хто погодився заспівати на цьому заході, отримали неабиякий урок. Знаменитість пояснила, що така ситуація стала показовою, адже представникам вітчизняної естради у часи повномасштабної війни потрібно звертати особливу увагу на те, для кого вони виступають. Крім того, знаменитість зазначила, що користувачі мережі хейтом достатньо “провчили” артистів, які погодились на таку роботу.

Маша Єфросиніна прокоментувала виступ своєї подруги на скандальному весіллі
Маша Єфросиніна прокоментувала виступ своєї подруги на скандальному весіллі

Ведуча також визнала, що розуміє суспільне обурення через те, що українські зірки виступали на заході, де всі буквально “смітили” грошима. Знаменитість зазначила, що завдяки такій реакції публіки артисти винесли для себе урок, який запам’ятають на все життя.

Разом із тим, Маша Єфросиніна вирішила не висловлювати своєї чіткої думки – натомість зірка зазначила, що знаменитостям варто передивитись власні погляди. Ведуча зауважила, що те, як склалась ситуація з весіллям, стало особливим уроком для артистів, адже всі усвідомили – тепер суспільство стурбоване тим, для кого співають українські кумири.

Маша Єфросиніна висловилась про артистів, які виступили на весіллі прокурора
Маша Єфросиніна висловилась про артистів, які виступили на весіллі прокурора

Скандальне весілля – що відомо

Нагадаємо, що нещодавно у Львові колишній прокурор Ростислав Ільницький та його наречена, експрацівниця ДБР Роксолана Москва, влаштували пишне весілля. На заході виступила низка популярних артистів, серед яких, крім Олі Полякової, були і Дзідзьо, й Олександр Пономарьов. Крім того, Григорій Решетнік був тамадою на заході.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини