“Я зняла з себе відповідальність”: Христина Соловій виправдалась за те, що знімалась у кліпі Жадана у церкві

Відома українська співачка Христина Соловій пояснила, чому їй насправді не соромно через церковний скандал, в який вона втрапила зі своїм колегою Сергієм Жаданом

Нещодавно відомий український музикант Сергій Жадан у дуеті з Христиною Соловій випустили нову пісню. Знаменитості заспівали про кохання, а кліп знімали в одному зі львівських храмів. Пізніше артисти втрапили у церковний скандал, адже обурили парафіян натяками на підтримку ЛГБТ-спільноти. У новому інтерв’ю для Жені Яновича Христина Соловій пояснила, чому вона не переймається через вимогу священнослужителів видалити кліп.

Випуск шоу Яновича був знятий ще до того, як артисти презентували свій новий кліп, але вони вже тоді розуміли, що прем’єра викличе резонанс. Саме тому Христина Соловій і Сергій Жадан поспішили пояснити, що не хотіли зобразити у своїй стрічці нічого поганого. Зірки зазначили, що церква в їхньому новому кліпі була метафорою суспільної думки.

Христина Соловій і Сергій Жадан втрапили у скандал через новий кліп, який знімали у церкві
Христина Соловій і Сергій Жадан втрапили у скандал через новий кліп, який знімали у церкві

Крім того, відома українська артистка зазначила, що вона одразу вирішила перекласти всю відповідальність на свого колегу. Христина Соловій зазначила, що вона не має ніякого відношення до сценарію кліпу – все вигадував саме Сергій Жадан.

“Я одразу зняла з себе відповідальність і сказала, що ідея належала Сергієві”, – зазначила популярна артистка у новому інтерв’ю для свого колеги.

Зірка також пояснила, чому вона вирішила так радикально висловитись про кліп і того, хто має відношення до його створення. Соловій зауважила, що вона рано чи пізно повернеться до Львова, а тому хоче оминути публічного осуду.

Христина Соловій пояснила, чому їй не соромно за те, що вона та її колега втрапили у скандал
Христина Соловій пояснила, чому їй не соромно за те, що вона та її колега втрапили у скандал

Жадан і Соловій – скандал

Нагадаємо, що нещодавно у мережі розгорівся скандал через новий кліп відомого українського музиканта й поета Сергія Жадана, який той знімав у дуеті з Христиною Соловій. Більша частина кадрів були відзняті у церкві святого Андрія Первозванного. Парафіяни були обурені через той факт, що у кліпі та пісні можна було помітити сюжетну лінію про одностатеве кохання.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини