Розкрила всі карти: молодша сестра Софії Ротару Ауріка повідомила, де насправді зараз живе її родичка

Відома українська співачка Ауріка Ротару повідомила, де насправді у часи повномасштабної війни перебуває її старша сестра Софія. Виявляється, вона разом зі своїм сином Русланом

Софія Ротару, відома українська співачка, останнім часом доволі рідко виходить на зв’язок зі своїми шанувальниками. Так, користувачі мережі могли лише підозрювати, де живе артистка у часи повномасштабної війни. Відомо, що онучка зірки Софія мешкає у Нью-Йорку, де будує власну кар’єру моделі. А ось онука артистки Анатолія заскочили в Європі.

Де зараз Софія Ротару

Про своє місцеперебування відома українська співачка розповідала мало. Лише минулого року знаменитість опублікувала на особистій Інстаграм-сторінці фотографію, зроблену у рідній Чернівецькій області. Втім, після цього знаменитість не розповідала нічого про особисте життя.

Ауріка Ротару повідомила, де зараз перебуває її старша сестра Софія
Ауріка Ротару повідомила, де зараз перебуває її старша сестра Софія

Журналісти українського видання “Обозреватель” попросили дати коментар молодшу сестру знаменитості Ауріку Ротару. Медійники поцікавились у знаменитості, чи знає вона, де перебуває її родичка. Зірка вітчизняної естради не стала приховувати правду та розсекретила реальне місцеперебування Софії Михайлівни. Виявляється, знаменита українська співачка весь цей час перебувала у своєму будинку під Києвом.

Ауріка Ротару розповіла, що її сестра мешкає у власній оселі неподалік від української столиці. У тому ж будинку мешкає і її син Анатолій Євдокименко зі своєю дружиною. Молодша сестра Софії Ротару не стала розповідати, де зараз перебувають онуки легендарної артистки, втім зауважила, що у згаданому будинку нині “вони живуть усі разом, як у минулі роки”.

Де насправді живе Софія Ротару – про це розповіла молодша сестра знаменитості Ауріка
Де насправді живе Софія Ротару – про це розповіла молодша сестра знаменитості Ауріка

Хай там як, але на початку повномасштабної війни українці стали свідками гучного скандалу. На державному кордоні України було затримано Руслана Євдокименка з його сином Анатолієм. Зіркові нащадки Софії Ротару намагались незаконно перетнути кордон з Молдовою, заради чого заплатили по дві тисячі доларів громадянину цієї країни за допомогу в афері.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини