“Не секрет”: дружина Юрія Горбунова Катерина Осадча розповіла свою справжню вагу та зріст

Українська телеведуча Катерина Осадча слідкує за своєю фігурою та молодістю. Днями зірка розповіла про свою справжню вагу та зріст у соціальних мережах.

Кожна жінка хоче завжди залишатись молодою, стрункою та доглянутою. Саме тому дівчата нерідко відвідують спортивний зал, щоб підтримувати себе в тонусі, але не кожна може зізнатися про свою справжню вагу. Зірки українського шоу-бізнесу також пильно слідкують за своїм здоровʼям, фігурою та станом шкіри і Катерина Осадча одна з таких зірок.

Днями зірка вирішила поспілкуватися зі своїми прихильниками і розповіла про свою вагу та зріст. Раніше Катерина казала, що їй дуже важливо бути завжди задоволеною тим, як вона виглядає. Від власного сприйняття себе залежить те, як тебе сприйматимуть люди, але в кожного різний смак на красу.

Один з прихильників зірки поцікавився, чи не є великий секретом інформація про її вагу та зріст, на що ведуча відповіла відверто та без зайвих інтриг. Такі речі Осадча не приховує від когось, оскільки, не бачить в цьому якогось таємничого сенсу.

“Мій зріст 180 см, а вага 75 кілограмів”, – написала телеведуча.

Катерина Осадча розповіла про свою вагу та зріст
Катерина Осадча розповіла про свою вагу та зріст

Жінка виглядає бездоганно і з таким ростом це ідеальна для неї вага. Катерина підтягнута, може похизуватися по-справжньому ідеальною фігурою і є прикладом для багатьох дівчат, які хочуть привести себе у форму. Дивлячись на Осадчу хочеться змінюватися на краще, а це великий комплімент для самої Катерини.

На думку телеведучої, вона й так дуже багато робить для того, щоб завжди бездоганно виглядати, але всім догодити неможливо. Найголовніше те, що вона любить та сприймає себе зі своїм великим ростом, розміром ноги та іншими дрібничками, на які чомусь хтось може звернути увагу. Катерина закликає всіх полюбити себе і думати лише про власні переваги, а не недоліки.

“Всім подобатися не можна. Треба подобатися собі”, – додає зірка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини