“Дуже люблю цей ритуал”: Олена Мозгова показала свій ранковий ритуал, якиий допомогає почати день

Олена Мозгова розповіла своїм прихильникам в Мережі про найкращий ранковий ритуал, який допомагає їй тримати себе в тонусі і якісно почати новий день.

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вже багато років активно себе свій блог в одній із найпопулярніших соціальних Мереж Facebook. Жінка постійно ділиться власними думками на ту чи іншу тему, спонукаючи своїх прихильників до роздумів та обговорень важливої події, яка зачепила продюсерку.

В кожного з нас є свої певні звички та ранкові ритуали, без яких ми не починаємо день. В Олени Мозгової також є свій ритуал, якого вона дотримується вже не перший рік – запашна кава після пробудження. Жінка переконана, що саме кава дарує їй можливість побути зі своїми думками наодинці, наповнитися позитивною енергією та побудувати плани на весь день.

“Ранкова кава. Я дуже люблю цей ритуал. Під час цього дуже легко думати і планувати свій день. Хорошого всім дня”, – пише Олена.

Олена Мозгова розповіла про свій ранковий ритуал
Олена Мозгова розповіла про свій ранковий ритуал

Кава є дуже популярним ранковим ритуалом у багатьох людей. Це дуже хороша порція енергії, оскільки кава – це бадьорий напій, який допомагає прокинутися і почати новий день. Українці люблять пити каву в закладах вранці перед роботою, ледь не кожен обід не обходиться без чашечки запашного ароматного капучино або лате, але потрібно з обережність ставитися до цього напою і не зловживати ним.

Кава має здатність затримувати сон, тому її вживання після обіду або у великих кількостях може призвести до безсоння. Регулярне вживання великих кількостей кави може призвести до фізичної та психологічної залежності. Після перенасичення кавою може виникнути “кавова галузь” – стан, коли концентрація падає, і людина стає подразливою. Саме тому потрібно пити не більше однієї кави на день і бажано робити це саме вранці, як це робить Олена Мозгова.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини