Олександр Кривошапко втрєте розлучився: вирішив взяти приклад зі свого колеги Остапчука

Раніше відомий на всю Україну співак Олександр Кривошапко розлучився зі своєю дружиною з Києва, про весілля з якою стало відомо лише рік тому.

Справжній український артист та співак Олександр Кривошапко цілих три рази був одружений, але жоден зі шлюбів не закінчився як у казці. Зовсім нещодавно Мережею пролетіла новина про те, що чоловік розірвав стосунки з косметологинею з Києва, з якою вони побралися у вересні минулого року. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала подробиці з особистого життя чоловіка.

Про розлучення Олександра та його екс-коханої стало відомо після того, як чоловік опублікував нове фото із загадковою обраницею у ресторані. На знімку Олександр ніжно притуляється до дівчини блондинки, обличчя якої не повністю видно у кадрі, але з легкістю можна зробити висновки, що це не його дружина, адже відрізняється колір волосся дівчат.

Нова дівчина Олександра Кривошапка
Нова дівчина Олександра Кривошапка

Свою нову кохану співак назвав справжнім промінчиком сонця і звернув увагу на те, що фотографія була зроблена під час спільного відпочинку в Італії. Чому в чоловіка виникли непорозуміння з його екс-дружиною і що трапилося в їхні стосунках ­– Кривашапко розповідати зовсім не поспішає.

Попередньо відомо те, що хлопець освідчився своїй третій дружині в умовах повномасштабного вторгнення, оскільки вона його постійно підтримувала і стала для нього надійною людиною. Також екс-подружжя вже давно були знайомі один з одним, але їм ніяк не вдавалося побудувати стосунки. Втім, після швидкого одруження настало ще швидше розлучення. Офіційних коментарів ні від дівчини, ні від самого Олександра поки не було, але його нові фото з коханою свідчать про те, що стосункам з косметологинею настав кінець.

Олександр Кривошапко з колишньою дружиною
Олександр Кривошапко з колишньою дружиною

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини