“Це відбувається несподівано”: Нікіта Добринін вперше прокоментував причину розлучення з Дашею Квітковою

Відомий український ведучий і блогер у новому інтерв'ю розповів про те, чому його шлюб із Дашею Квітковою розпався. Як виявилось, зіркова пара більше не бачила спільного майбутнього

Нікіта Добринін, відомий український ведучий і блогер, у новому інтерв’ю для Аліни Шаманської висловився про свій шлюб із колишньою дружиною. Майже через рік після розлучення знаменитість зізнався, чому вони розійшлись насправді та що стало причиною, яка змусила їх розірвати свій шлюб. Знаменитість пояснив детально.

Добринін і Квіткова – причина розлучення

Знаменитість пояснив, що іноді у житті людей стається так, що вони більше не бачать спільного майбутнього. Нікіта Добринін зізнався, що вони з Дашею Квітковою у процесі подружнього життя усвідомили, що мають різні цілі та плани на майбутнє, які зовсім не співпадають та не можуть співіснувати в межах однієї сім’ї.

Нікіта Добринін назвав реальну причину розлучення з Дашею Квітковою
Нікіта Добринін назвав реальну причину розлучення з Дашею Квітковою

“Іноді стосунки вмирають, на жаль, як люди. Це відбувається несподівано. Я перед собою, перед Богом абсолютно щирий. Це були серйозні стосунки”, — прокоментував Нікіта Добринін, зазначаючи, що серйозно кохав свою колишню дружину.

Нагадаємо, що зіркова пара познайомилась і закохалась на телепроєкті “Холостяк”. Даша Квіткова стала не лише учасницею, а переможницею реаліті-шоу. Після завершення передачі знаменитості відгуляли весілля та почали готуватись до появи малюка, спільного сина Лева. Зіркова пара надихала своїх шанувальників теплотою, коханням і гармонією, що панували в їхньому молодому шлюбі.

Даша Квіткова оголосила про розлучення з Нікітою Добриніним на початку цього року
Даша Квіткова оголосила про розлучення з Нікітою Добриніним на початку цього року

Втім, на початку цього року Даша Квіткова в інтерв’ю для Маші Єфросиніної зізналась, що вони з Нікітою Добриніним планують розлучення. Знаменитість зазначила, що їхні шляхи розійшлись, але вирішила не вдаватись у подробиці. Зірка лише коротко зазначила, що вони продовжують підтримувати дружні стосунки заради свого спільного сина Лева.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини