Єфросиніна розповіла про особливість свого сина, з якою хлопчику допомагають фахівці: “Сашко був пацієнтом”

Відома українська журналістка й блогерка Маша Єфросиніна разом зі своїм чоловіком виховують двох дітей. Молодший син зіркової пари, як виявилось, має деякі особливості

Маша Єфросиніна, відома українська журналістка та блогерка, у новому випуску подкасту “Кохані” розповіла про особливість свого сина Олександра. Як повідомила знаменитість, початок повномасштабного вторгнення видався для Сашка вдвічі важчим, адже у нього спостерігається підвищена чутливість до навколишнього світу.

Єфросиніна про особливість сина

Знаменитість розповіла, що незадовго до 24 лютого вони з чоловіком звернулись до спеціалістів, які могли б допомогти їхньому синові з його особливістю. Маша Єфросиніна зазначила, що Сашко був пацієнтом психоаналітика, нейрофізіолога та інших спеціалістів, основною метою яких було допомогти хлопцю жити з особливістю свого психологічного розвитку.

Маша Єфросиніна чесно розповіла, яка особливість розвитку її сина заважає йому у житті
Маша Єфросиніна чесно розповіла, яка особливість розвитку її сина заважає йому у житті

Знаменитість пригадала, що до початку повномасштабного вторгнення її син відвідував спеціалістів, аби ті допомогли йому пройти процес адаптації у школі. Річ у тім, що шкільний дзвінок, галас дітей у класі та інші навколишні подразники, які зазвичай не сприймаються дітьми, відволікають і навіть роблять синові Єфросиніної неприємно.

Зірка зазначила, що процес ішов чудово, поки не почалось російське велике вторгнення. Знаменитість зазначила, що для її сина це було надзвичайно важко, адже у мирному житті він важко сприймав звичайний шкільний дзвоник, а потім зіштовхнувся з постійними вибухами та сиренами повітряної тривоги.

Маша Єфросиніна розповіла, як вони з чоловіком готували свого сина до школи
Маша Єфросиніна розповіла, як вони з чоловіком готували свого сина до школи

Одного разу, пригадала відома українська ведуча, її син Сашко не захотів йти зі своєю мамою в укриття під час повітряної тривоги, адже вважав, що “краще померти в ліжку”. Тоді, зізнається Маша Єфросиніна, вони з чоловіком прийняли важливе рішення вивезти сина за кордон.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини