“Представник церкви говорить неправду”: Жадан висловився про скандал через його із Соловій кліп у храмі

Відомий український поет і музикант Сергій Жадан висловився про скандал навколо його з Христиною Соловій кліпу. Знаменитість заявив, що представник церкви викривляє всю ситуацію

Нещодавно відомий український поет і музикант Сергій Жадан та його колега Христина Соловій зняли спільний кліп на пісню “Серце”. Прем’єра спричинила неабиякий скандал, адже зірковий дует використав кадри, зняті у церкві Андрія Первозванного у Львові. Представники парафії побачили приховану підтримку ЛГБТ-спільноти у новій роботі Соловій і Жадана, тому попросили видалити кліп.

Жадан про свій скандальний кліп

З часом скандал продовжував розгоратись, а нещодавно ієромонах УГКЦ отець Юстин Бойко дав інтерв’ю для львівського каналу НТА. Отець зазначив, що Христину Соловій та Сергія Жадана перед церквою представляла міська рада міста Львова. За його словами, представники міськради попросили зняти красивий кліп у церкві, не зазначивши, хто саме буде це робити.

Сергій Жадан висловився про скандальний кліп, який зняв у стінах церкви Андрія Первозванного
Сергій Жадан висловився про скандальний кліп, який зняв у стінах церкви Андрія Первозванного

Пізніше, продовжив отець Юстин, священник побачив, що Христина Соловій сидить у нескромному одязі перед престолом. Тоді священнослужитель попросив артистів покинути приміщення церкви. Саме це стало причиною, чому Сергій Жадан і його зіркова колега не встигли дозняти свій кліп повністю.

У новому дописі на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук відомий український музикант Сергій Жадан зізнався, що не розуміє, чому представники церкви говорять відверту неправду. Знаменитість зазначив, що його групу та Христину Соловій не представляла команда міської ради Львова, а також священники не просили їх покинути приміщення церкви.

“Отець Юстин продовжує говорити неправду… Одного не розумію – навіщо він це робить? Для чого представник церкви говорить неправду?” – поставив риторичне запитання музикант.

Сергій Жадан зазначив, що представник парафії викривив правду про те, що відбулось
Сергій Жадан зазначив, що представник парафії викривив правду про те, що відбулось

Врешті, знаменитий артист зазначив, що не розуміє, чи обов’язково для священнослужителів говорити неправду, аби пояснити свої дії та поведінку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини