Маша Єфросиніна зізналась, що ледве не зруйнувало її шлюб із Тимуром Хромаєвим: “Від мене користі більше”

Відома українська журналістка та ведуча Маша Єфросиніна у нещодавньому подкасті розповіла про негаразди, які спіткали її з чоловіком на початку повномасштабної війни

Маша Єфросиніна давно стала однією з найпопулярніших ведучих в Україні. Відома журналістка стала цікавою своїм шанувальникам не лише завдяки безпосередньо творчій діяльності, але й через те, що зірка часто ділиться історіями зі свого життя, в яких її фанати знаходять себе. Так, наприклад, нещодавно знаменитість розповіла про те, що ледве не зруйнувало її шлюб.

Єфросиніна про негаразди у шлюбі

Історія, про яку знаменитість розповіла у новому випуску подкасту “Кохані”, відбулась на початку повномасштабної війни. Тоді, зізнається Маша Єфросиніна, вона приділяла багато часу волонтерству, благодійності та створенню безпеки для своїх дітей. Чоловік знаменитості реагував на стресову ситуацію зовсім по-іншому – за словами ведучої, він цілими днями гортав новини у своєму смартфоні.

Маша Єфросиніна висловилась про непорозуміння зі своїм чоловіком Тімуром Хромаєвим
Маша Єфросиніна висловилась про непорозуміння зі своїм чоловіком Тімуром Хромаєвим

В один момент, пригадує знаменитість, їй набридло постійно спостерігати одну й ту саму картину, коли вона втомлена поверталась додому. Маша Єфросиніна вирішила поговорити зі своїм чоловіком та на емоціях сказала зайвого. Тоді журналістка не стрималась та сказала: “Від мене користі більше, аніж від тебе”. Втім, пізніше знаменитість зрозуміла, що з її боку було помилковим так реагувати на поведінку чоловіка.

Маша Єфросиніна у розмові з Настею Зухвалою у подкасті “Кохані” розповіла, що й досі пригадує з чоловіком цю історію. Втім, згадує про це знаменитість не просто так – вона постійно вибачається перед своїм коханим за те, що не втрималась і наговорила йому зайвого.

Маша Єфросиніна зізналась, чому її стосунки з чоловіком Тімуром Хромаєвим були поганими
Маша Єфросиніна зізналась, чому її стосунки з чоловіком Тімуром Хромаєвим були поганими

Нагадаємо, що відома українська ведуча та журналістка Маша Єфросиніна вже багато років перебуває у шлюбі з бізнесменом, а нині військовим Тімуром Хромаєвим. Зіркова пара виховує разом молодшого сина Олександра та старшу доньку Нану.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини