“Він збіднів”: Оля Полякова прокоментувала розлучення і поскаржилася на чоловіка за відсутність подарунків

Оля Полякова розповіла всю правду про стосунки зі своїм чоловіком Вадимом. Зірка відповіла на головне питання: чи правда, що зі своїм обранцем вона планує розлучатися.

У світі шоу-бізнесу чутки та скандали завжди були невід’ємною частиною життя знаменитостей. Недавно гучні новини облетіли ім’я відомої співачки Олі Полякової, пов’язані з розлученням та нещасливими романтичними відносинами з її чоловіком. Проте, зірка вирішила розвіяти усі міфи і розповісти про реальність свого шлюбу та негараздів, з якими вони зіткнулися.

Оля Полякова та Вадим Буряковський вже багато років перебувають у шлюбі
Оля Полякова прокоментувала своє розлучення з батьком двох дітей

Довгий час після повномасштабного вторгнення чутки про розлучення селебріті та її чоловіка Вадима стали предметом гострої уваги публіки. Соціальні мережі і таблоїди були наповнені заголовками, які намагались розкрити всі таємниці їхнього шлюбу. Проте сама співачка не раз намагалася спростовувати ці неправдиві твердження, вказуючи на те, що вони щасливо разом.

“Ми разом! В нас давно не було романтики, бо мій чоловік не романтичний взагалі. В нього вся романтика виливалась у міха, машини і бриліанти, але коли він збіднів, це всьо він не робить, а інакше не вміє”, — розповіла Оля Полякова.

За словами Суперблондинки, її коханий вміє тільки задарювати подарунками, а інших способів проявити почуття до жінки не може, хоча й артистка намагається його направляти.

Своїми словами вона намагається донести до широкої аудиторії важливу істину — романтика в стосунках може виявитися в найпростіших речах. Це можуть бути дарунки, зроблені власноруч, або звичайні польові квіти, які символізують любов і увагу. Важливо розуміти, що не завжди дорогі подарунки або розкішні машини є ключем до щасливого шлюбу.

Оля Полякова прокоментувала своє розлучення з батьком двох дітей

Оля Полякова, незважаючи на негаразди та скандали в її особистому житті, любить свого чоловіка і приймає його таким, який він є. Їхня історія — це приклад того, як важливо розвивати реальні та відкрите спілкування в подружніх стосунках. Інколи навіть відсутність подарунків може бути компенсована теплом і романтикою, що походить з серця.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини