Катерина Кухар більше не в шлюбі? Балерина показово залишила чоловіка та зробила стрижку-розлученку (ФОТО)

Найвідоміша українська балерина Катерина Кухар здивувала змінами у своєму житті. Зірка показала нову стрижку та не тільки, збентеживши своїх прихильників.

Залаштункове життя знаменитостей завжди викликає підвищений інтерес та спекуляції серед фанатів та медійних джерел. Нещодавно українська балерина Катерина Кухар, яка здобула популярність завдяки своїм видатним виступам та таланту, стала об’єктом розмов у мережі після публікації сторіз зі зміною своєї зачіски. Це виглядало не тільки як красивий вибір стилю, але і як натяк на можливий поворот у її особистому житті.

У 30 жовтня Катерина Кухар поділилася своєю новою зачіскою в Instagram Stories, підписавши фото:

“Коли в особистому житті жінки відбуваються зміни, вона йде до перукаря”.

Катерина Кухар натякнула, що розлучається з Олександром Стояновим

Цей пост став початком загадкової серії подій, які викликали обговорення серед її прихильників та шанувальників. Незабаром після цього Катерина Кухар скасувала підписку на Instagram-сторінку свого чоловіка, також відомого українського артиста балету Олександра Стоянова, і він відповідно також припинив стежити за її оновленнями. Ця дія вразила фанатів та шанувальників пари, які регулярно слідкували за їхніми особистими життями через соціальні мережі.

Катерина Кухар та Олександр Стоянов

Проте, важливо відзначити, що навіть при наявності зазначених змін, Катерина Кухар і Олександр Стоянов не робили офіційних заяв про розлучення та не давали жодних повідомлень про події в особистому житті.

Отже, на сьогоднішній день це лише неофіційні догадки щодо стосунків Катерини Кухар та Олександра Стоянова. Якщо події в їхньому шлюбі будуть далі розвиватися, вони, безумовно, розкажуть про них самі, а поки що залишається чекати на офіційні новини від самої пари.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини