Дружина Павліка Катя Репяхова розповіла, як непросто їй дається материнство: “Скільки треба сил”

Катя Репяхова вже довгий час ділиться своїм життям та досвідом материнства зі своїми фанатами, і ця її чесність допомагає зміцнювати спільноту мам, які разом долають усі труднощі материнства.

Блогерка та мама, Катерина Репяхова, вирішила поділитися своєю історією материнства відверто та щиро, розкривши складні аспекти виховання 2-річного сина Михайла, якого вона ростить разом зі своїм чоловіком, співаком Віктором Павліком. Блогерка не приховує, що материнство — це не завжди рожеве та безхмарне небо, і її відвертість завоювала серця її прихильників.

Мамині іспити та життєві реалії

На своїй сторінці в Instagram, Катя Репяхова поділилася сторіс, де розповідає про важкі моменти материнства. Вона показала, як важко іноді буває навіть їй, як досвідченій мамі. У відео видно, як її 2-річний син, Михайло весь у сльозах, а на руці його неньки красується великий укус.

“Скільки треба мати сил, терпіння, мудрості, щоб просто бути мамою…”, – поділилася Репяхова.

Дружина Павліка Катя Репяхова поскаржилася на проблеми у материнстві

Дружина Павліка розповіла, що вкусив її малюк, адже не хотів йти самотужки, а у неї вже не стало сил його носити. Також селебріті зазначила, що хлопчик взагалі відмовляється ходити.

Доцільність нейрокорекції

Катя Репяхова віддала сина бабусі, щоб побути з коханим Віктором Павліком
Дружина Павліка Катя Репяхова поскаржилася на проблеми у материнстві

Катя також розповіла про один із важливих аспектів виховання свого сина — затримку мовлення. Вона розкрила, що через це вони з чоловіком водять Михайлика на заняття. Нейрокорекція — це комплексний психолого-педагогічний підхід, спрямований на розвиток різних аспектів дитячого розвитку, включаючи мовлення. Відвертість Каті в цьому питанні може бути дуже корисною для інших батьків, які також стикаються із подібними викликами. Уроки та вправи дійсно допомагають, але ще поки син знаменитостей не став все одно активно балакати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини