Наталія Могилевська зізналася, чому цілих 10 років була без стосунків: чекала принца на білому коні

Наталія Могилевська зовсім нещодавно заявила про свої стосунки, а також зізналася, чому цілих 10 років в неї не було чоловіка, який підкорив би її серце.

Все частіше українські зірки починають розповідати подробиці свого особистого життя. Наталія Могилевська поділилася з прихильниками сенсацією про те, чому в неї цілих 10 років не було жодних стосунків. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала всю правду з життя артистки.

У своєму новому інтервʼю Могилевська розповіла, що всі ці роки вона шукала по-справжньому щирого кохання і заради нього була готова терпіти самотність і відсутність романтики у своєму житті. Також зірка досить тривалий час займалася самовдосконаленням і пошуком своїх прихованих талантів, щоб краще розуміти свої почуття та бажання.

Наталія Могилевська зізналася, чому була самотня 10 років
Наталія Могилевська зізналася, чому була самотня 10 років

Не один рік знадобився Могилевській для того, щоб налаштувати себе на ту саму зустріч зі своїм єдиним чоловіком. Вона, навіть, три роки прожила в індійському монастирі, де пізнавала світ та себе через різноманітні духовні практики. Коли ж Наталія була повністю готова до нових стосунків і хотіла зануритись у кохання з головою – їй це повністю вдалося.

“Я чекала на свого чоловіка цілих 10 років. У мене взагалі не було ні з ким стосунків, а три роки я провела в монастирі в Індії. Я вже розповідала про це. Я вирішила попрацювати над собою, подумати про те, яка я подруга для своїх подруг і яка я жінка. Я не хотіла притягнути до себе невідомо кого. Це було таке рішення, поки я не почала відчувати, що це саме мій чоловік”, – розповідає співачка.

Знаменитість додала, що такий шлях самопізнання підходить далеко не для кожного, але це допомогло їй відшукати себе і почати нові стосунки з ідеальним для неї чоловіком.

Популярне

Подібні новини