Маша Єфросиніна зізналася, що її шлюб з Тимуром Хромаєвим тріщить по швах: “Ми розлучаємося кожного разу”

Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв разом вже 20 років. За весь цей час подружжя пережило багато всього, але як би не хотілося приховати всі проблеми — мовчати про них не виходить.

Маша Єфросиніна за час повномасштабного вторгнення допомогла багатьом жінкам не загубити себе у житті і подарувала надію на щасливе життя, але життя самої ведучої складно назвати ідеальним. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що відбувається у стосунках Маші та її чоловіка Тимура Хромаєва.

Подробицями зі свого особистого життя Єфросиніна поділилася під час нового випуску свого шоу “Екзамен. Нова реальність” з волонтеркою та блогеркою з Хмельниччини Оленою Мандзюк. Впродовж розмови жінки обговорили багато важливих питань і не забули про власне особисте життя. Маша зізналася, що її стосунки з коханим вже тривалий час знаходяться на межі.

Маша Єфросиніна розповіла про проблеми у стосунках з коханим Хромаєвим
Маша Єфросиніна розповіла про проблеми у стосунках з коханим Хромаєвим

Ні для кого не секрет, що Тимур Хромаєв з початком повномасштабного вторгнення прийняв самостійне рішення захищати нашу країну від російських загарбників. Маша хоч і не дуже зраділа такому рішенню свого коханого, але повністю його підтримала. Зараз чоловік дуже рідко приїздить додому, але коли це відбувається, то, як каже телеведуча, це кожного разу інша людина.

“Нам з Тимуром дуже важко. Ми розлучаємося кожного разу, коли він повертається додому у відпустку. Це кожного разу приїздить інша людина”, – каже зірка.

Справа в тому, що характер Маші досить емоційний, а в Тимура присутнє більш холодне критичне мислення, в якому вони один з одним не сходяться. Через це у стосунках присутні сварки та непорозуміння і зараз вони перебувають у дуже крихкому та незрозумілому стані. Звісно, пара намагається зрозуміти один одного і вирішити конфлікти мирним шляхом, але через велику відстань між ними це не завжди вдається зробити.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини