Гуморист Євген Кошовий вперше розповів, де буде навчатися його дочка: прагне поїхати геть з України

Євген Кошовий вперше розповів, де планує навчатися його дочка. Зірковий тато розсекретив країну та висловився стосовно вибору своєї маленької принцеси.

Український гуморист та актор Євген Кошовий, відомий своїми комедійними виставами та телевізійними проєктами, вперше відкрито поділився планами своєї старшої доньки, Варвари. Молода дівчина вибрала творчу професію та висловила бажання навчатися не в Україні, а за кордоном, в Польщі. Це й не дивно, що пані Кошовій хочеться стати на креативну стежку, адже ще маленькою вона вже пробувала себе і на сцені, і на телебаченні.

Артист, в якого з дружиною Ксенією є дві доньки, зізнався, що незважаючи на все, Варвара вирішила прислухатися до власного серця та інтуїції. Шоумен зазначив, що він завжди підтримував свою дитину та сприяв її самостійному вибору, навіть якщо це означає, що вона навчатиметься в іншій країні.

Євген Кошовий розповів, де планує навчатися його дочка

Хоча Євген Кошовий і його дружина пояснили, що відпускати доньку за кордон їм досить страшно та тривожно, вони не будуть обмежувати її можливостей. Для них важливо, щоб дочка мала можливість розвивати свої таланти та отримати якісну освіту, попри перестороги мами з татом.

Таке рішення Варвари свідчить про її вперту рішучість і визначеність у виборі професії та навчання. Це також відзеркалює підтримку та віру, яку батьки надають своїй доньці.

Євген Кошовий розповів, де планує навчатися його дочка

Завдяки своєму таланту та підтримці близьких, Варвара Кошова має всі можливості для досягнення успіху у творчості та навчанні, незважаючи на те, що це означає подолати географічні кордони. Її пригоди та зусилля в цьому новому життєвому етапі обов’язково залишать свій слід у її кар’єрі та особистому розвитку. Бажаємо Варварі Кошовій найкращого у її навчанні та творчому рості!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини