“Він негарно повівся”: 18-річна донька Ольги Полякової розповіла, чому покинула свого бойфренда

Ще зовсім нещодавно Маша Полякова хизувалася спільним відпочинком зі своїм коханим в Парижі, а вже розповідає про причини розлучення з ним.

Більше року старша донька Олі Полякової була студенткою лондонського коледжу. Там дівчина познайомилася з хлопцем на імʼя Артур, який також жив та навчався в Англії і в них завʼязалися стосунки. Зовсім нещодавно зіркова донька повернулася до столиці України, де вступила вже до українського вищого навчального закладу, а зі своїм коханим прийняла рішення про розлучення. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що трапилося.

Про це Маша розповіла під час ефіру на шоу “Ранок у великому місті”. Маша каже, що стосунки з Артуром вже в минулому і їй пора рухатися далі та думати про своє майбутнє. Не стала Полякова-молодша приховувати причину, по якій вони більше не разом.

“Артур ­– це пройдений етап. Він дуже негарно повівся і показав, ким насправді він є. Як виявилося, я йому взагалі не подобалась і він будував зі мною стосунки лише через те, що хотів отримати більше підписників через стосунки зі мною. Почалося це з дуже маленьких кроків. Хоч він каже, що це все далеко не так, але я все зрозуміла”, – розповіла Маша.

Маша Полякова розповіла про розлучення з коханим
Маша Полякова розповіла про розлучення з коханим

Спочатку Артур справив враження хорошого хлопця, який сподобався батькам Маші. Оля Полякова назвала його по-справжньому чудовим партнером для її дівчини, а батько був приємно здивований тим, що молодик допомогає його дочці з фінансового боку і водить її в дорогі ресторани.

“Мамі він подобався і батько був теж задоволений, що у мене є Артур”, – додає Полякова.

Хоч у Маші з Артуром були серйозні, на перший погляд, стосунки, але вони не жили разом. Маша мала суворі умови договору в університеті і якби вона захотіла виселитися з нього, то довелося б платити кругленьку суму за це.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини