Ось чому насправді Машу Полякову відрахували з лондонського університету: причина навіть не у бойфренді

Відома українська блогерка та донька співачки Олі Полякової Маша розповіла про своє навчання. Дівчина зізналась, чому насправді більше не навчається у Великобританії

Маша Полякова, донька відомої української співачки, після завершення навчання у школі вирішила пов’язати своє життя з творчою професією. Як і її мама, зіркова донька опановує музичну сферу. Минулого року дівчина навчалась у Великобританії, але виявилось, що звідти її відрахували. Довго Оля та Маша Полякова тримали у секреті причину, але тепер виявилось, що ініціатором відрахування з BMus стала саме студентка-першокурсниця.

Маша Полякова про своє відрахування

У новому інтерв’ю для телеканалу СТБ Маша Полякова розповіла про причини, чому вирішила відрахуватись з лондонського вишу. Як виявилось, дівчині не сподобався рівень знань, які вона там отримувала. Донька Полякової зазначила, що вона відвідувала музичну школу протягом 12 років, тому нічого нового у лондонському виші не дізналась.

Маша Полякова розповіла, чому більше не навчається у лондонському університеті
Маша Полякова розповіла, чому більше не навчається у лондонському університеті

Крім того, на рішення змінити навчальний заклад повпливала її подруга, з якою Маша Полякова навчалась у BMus. Так, вона спробувала вступити до американського музичного коледжу Берклі на зимовий курс. Подруга Маші Полякової вмовила і її спробувати свої сили та вступити туди ж. Врешті, у дівчини вийшло. Вона навіть отримала знижку на навчання.

“У неї були вільні пів року, і я порадила вступити у консерваторію на композиторське відділення. Тому вона закінчить і Консерваторію, і Берклі”, – розповіла мама Маші Полякової, співачка Оля Полякова.

Донька Полякової розповіла, чому відрахувалась з лондонського університету
Донька Полякової розповіла, чому відрахувалась з лондонського університету

Нагадаємо, що минулого року відома українська співачка Оля Полякова розповіла про те, що її донька Маша вступила до лондонського музичного коледжу BMus та готується до переїзду у Великобританію. Рік зіркова донька відвідувала заняття, але раптом повернулась до Києва, де вступила до консерваторії. За кордоном дівчина мешкала у гуртожитку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини