Лілія Ребрик заінтригувала мережу зворушливим відео із чоловіком: дізнаються стать майбутньої дитини

Українська ведуча Лілія Ребрик нещодавно здивувала своїх підписників у соціальних мережах, організувавши довгоочікуване гендер-паті, де планувала виявити стать своєї майбутньої дитини.

Українська телеведуча Лілія Ребрик стала центром уваги своїх прихильників та підписників в соціальних мережах, коли вона анонсувала довгоочікуване гендер-паті, пов’язане зі своєю третьою вагітністю. Ця новина швидко розлетілася в Інтернеті, і фанати стали активно готуватися до неї, чекаючи з нетерпінням результату.

На своїй офіційній сторінці в Instagram, Лілія Ребрик опублікувала зворушливе відео, де видно, як разом із чоловіком і їхньою дочкою вони випустили кольоровий дим. Цей кольоровий дим тримав в собі велику таємницю – стать майбутнього дитини. За традицією, рожевий дим означав би народження дівчинки, а синій – народження хлопчика.

Але фанати Лілії Ребрик отримали несподівану відповідь від ведучої. Найважливіший момент відео жінка зробила чорно-білим. В її публікації згодом з’явився загадковий напис “To be continued,” – “Продовження слідує.” Ця фраза лише підсилила інтригу та змусила шанувальників дізнатися, що відбувається в реальності.

Деякі фанати розгорнули власні дискусії та припущення, вгадуючи, чи це може бути підказка від Ребрик щодо реальної статі майбутньої дитини, чи ж це лише спосіб пожартувати і зберегти інтригу.

Згадаючи про свою третю вагітність, Лілія Ребрик також поділилася деякими думками та реакціями на цю новину з боку своєї дочки, що також викликало багато цікавості серед її передплатників.

Незалежно від того, як завершиться ця історія, фанати Лілії Ребрик будуть слідкувати за подальшим розвитком подій з нетерпінням та підтримкою своєї улюбленої ведучої.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини