Сніжана Бабкіна вперше за тривалий час показала старшого сина: “Дійсно, як дві крапельки води”

Сніжана Бабкіна, відома акторка та дружина музиканта Сергія Бабкіна, поділилася рідкісним фото та теплими словами до свого старшого сина, Артура, який 4 листопада святкував свій 17-й день народження.

Інстаграм-пости Бабкіних завжди викликають інтерес та позитивні емоції в їхніх підписників, і цей не став винятком.

У фотографії, яку розмістила Сніжана, зображені вона і її чоловік, Сергій Бабкін, а поруч з ними позує їхній син, Артур. Молодь Артур уже виріс і став підлітком, і в цьому важливому моменті його мати вирішила поділитися особливими словами.

Сніжана Бабкіна назвала Артура своїм “великим-маленьким хлопчиком”. Вона виразила своє глибоке батьківське почуття, називаючи його своїм “першим” та “величезним досвідом”. У своєму повідомленні вона написала, що Артур є поєднанням сили, впертості, любові, ніжності та чуттєвості. Завершила свої слова теплими побажаннями та заявила, що вони всі разом обіймають та цілують Артура, а головне – безмежно його люблять.

Ця публікація стала для прихильників родини Бабкіних дуже приємним моментом, який підкреслює сильні родинні стосунки та любов між матір’ю і сином. Їхня сім’я завжди привертала увагу публіки своєю теплотою та спільними миттєвостями, і ця фотографія та повідомлення підтвердили, що родина для Сніжани Бабкіної – це завжди на першому місці.

Нещодавно Сергій Бабкін порадував своїй дружині дуже символічний та цінний подарунк – підвіску з гербом України. Ця прикраса стала ще однією свідченням глибокого патріотизму сім’ї Бабкіних та їхнього відданого ставлення до рідної країни.

Підвіска вражає своєю мінімалістичною красою та символікою. На вигляд вона може здатися невеличкою, але герб України на ній виглядає видатно та надзвичайно ефектно. Вона стала не тільки стильним аксесуаром для Сніжани Бабкіної, але й символом їхнього патріотизму та гордості за свою країну.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини