Коли чекати на новий сезон головного реаліті про кохання Холостяк-13? Григорій Решетнік розкрив всі таємнці

Ведучий проєкту "Холостяк" Григорій Решетнік розповів, чи варто прихильникам реаліті очікувати на новий сезон і якщо так, то коли відбудеться премʼєра.

Після закінчення скандального “Холостяка-12” прихильники проєкту все частіше цікавляться, чи варто очікувати їм на нові випуски реаліті. Григорій Решетнік вирішив розповісти про це більш детально. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала цікаві подробиці про зйомки нового сезону проєкту.

У своєму інтервʼю на “Люкс.Фм” чоловік розповів, що продакшн має намір зняти нового “Холостяк” і “Холостячку” також. Григорій зізнається, що зараз активно триває пошук головних героїв і сподівається, що все реалізується так, як цього хоче вся комадна.

“У нас є велика команда, якій треба працювати, але все залежить лише від ситуацїі в країні. Розумієте, якщо романтичне побачення щоразу перериватиметься повітряною тривогою і сиренами, то все буде значно складніше, ніж завжди. Через це втрачається весь драйв шоу, але ми працюємо для того, щоб мати можливість відзняти нові сезони улюблених проєктів”, – розповідає телеведучий.

Григорій Решетнік розповів про новий сезон Холостяка-13
Григорій Решетнік розповів про новий сезон Холостяка-13

Нагадаємо, “Холостяк-12” отримав більше негативних відгуків, ніж позитивних. Справа в тому, що головний герой Алекс Топольським був зовсім не тим, за кого себе видавав і дівчата покидали реаліті самостійно, не бажаючи продовжувати з ним стосунки ні на шоу, ні в реальному житті.

Переможниця сезону Катерина Лозовицька майже одразу розлучилася з Алексом і знайшла собі більш підходящого чоловіка на роль свого коханого і зізналася, що Топольський не раз телефонував до неї і просив її про зустріч з ним, але зі зрозумілих причин вона йому відмовила і дуже рада, що не стала будувати з ним майбутнє.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини