Потап відлетів у Дубай, а Настя Каменських натякнула на розлучення: показала головний символ розставання

Чутки про розлучення Насті Каменських та Потапа вирували вже давно, і ось пара знову розбурхала їх, давши фанатам у мережі припустити, що шлюб зірок тримається на волосинці.

Після недавньої поїздки Потапа до Дубая і різних чуток про його зустрічі з росіянами, гучне обговорення серед поціновувачів українського шоу-бізнесу викликало нове відео Насті Каменських. На кадрах з’явилася яскрава жовта квітка, яка вразила шанувальників. Скрізь димку ми бачимо поп-діву у чорному, майже траурному одязі, яка тримає цей бутон в руках. Жовті квіти часто вважаються передвісниками розлучення. Чи може це бути натяком на кінець її шлюбу з Олексієм Потапенком?

Багато шанувальників пари не змогли не помітити цей символ і почали гомоніти в соціальних мережах. Зазначимо, що у відеокліпах і фотосесіях артисти часто використовують різні символи та образи, які не завжди мають особливий психологічний зміст. Це може бути частиною концепції відео чи створено для враження або інтриги глядачів.

Потап своєю чергою, начебто не помічає творчості дружини та веде окреме від неї життя. Нещодавно він відвідав Дубай, а у мережу потрапили світлини того, як репер проводить час у компанії росіян. Спільна подорож може не обов’язково пов’язана з особистими відносинами пари. Потап і Каменських завжди створювали публічний образ, який іноді був пристосований до різних маркетингових цілей та підбурював інтерес до їхньої творчості.

Настя Каменських знову натякнула на розлучення з Потапом

Цікаво, що репер, так і не пояснив, чому погодився бути на заході, де були присутні представники країни-агресора та навіть не розповів справжньої мети своєї поїздки. Чоловік Насті Каменських лише репостнув у сторіз публікації медійників, де вони тільки припускають, що артист міг поїхати за кордон задля пошуку фінансової підтримки України, або ж для того, щоб знайти зірку, з якою б можна було б записати спільну пісню.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини