Катя Осадча чесно зізналася, що усиновлювати чужу дитину з Горбуновим не буде: “Навряд чи буду готовою”

Катя Осадча разом з Юрієм Горбуновим давно говорили, що мріють про поповнення сім'ї донечкою, а прихильники навіть не сумнівалися, що зірки вдочерять дитину. Ведуча ж розставила всі крапки на "і".

Усиновлення дитини — це серйозний та відповідальний вибір, і важливо, щоб будь-яка пара робила це тільки тоді, коли вони готові та впевнені, що зможуть надати їй щасливий і безпечний дім. Катя Осадча та Юрій Горбунов відверто висловили свої думки на цю тему.

Телеведуча чесно розповіла про свої ставлення до усиновлення чужої дитини та поділилася своїми поглядами на проблеми, які стоять перед тими, хто розглядає цей важливий крок у житті. За словами селебріті, цей процес в Україні залишається зараз надто складним завданням через бюрократію та існуючі системні проблеми в цій сфері.

Натуральний манікюр Катерини Осадчої
Катя Осадча чесно відповіла, чи планує усиновити дитину з дитбудинку

Дружина Горбунова відверто поділилася своїми внутрішніми роздумами про усиновлення дитини. Вона визнала, що довіряє добрим намірам багатьох пар, які вирішуються на усиновлення, проте сама вона та її чоловік Юрій Горбунов поки не готові здійснити цей крок. Головною причиною відмови все ж таки є складні процеси і тяганина з документами.

У Голосі країни розповіли, чи будуть шукати заміну Осадчій та Горбунову
Катя Осадча чесно відповіла, чи планує усиновити дитину з дитбудинку

“Це не категоричне моє “ні” щодо усиновлення, але поки не зміниться система, не стане більш прозорою, я навряд чи буду готовою до боротьби із соціальними службами так, як Тимур й Інна Мірошниченки”, — зазначила Осадча.

Разом із цим Катерина не відкидає з чоловіком вірять у можливість позитивних змін у системі усиновлення в Україні та сподіваються, що в майбутньому процес стане більш доступним та ефективним.

А ось Тімур Мірошніченко публічно розповів, з якими складнощами він стикнувся, коли вирішив усиновити хлопчика. Ведучий не приховує, що дізнався і про різні “схеми”, де фігурують чималі гроші. Особисто йому не пропонували платити за те, щоб взяти маля, але палки в колеса неодноразово вставляли.

Популярне

Подібні новини