З Британії до України, а тепер курс на Америку: донька Полякової Маша вступила до американського вишу

Донька відомої української співачки Олі Полякової Маша Полякова провчилась цілий рік в університеті в Лондоні, але тепер Полякова-молодша отримала право вчитися в Америці.

Мало хто отримує можливість навчатися в одному з університетів Британії. Маші Поляковій випала саме така можливість, але дівчина після року навчання забрала документи з університету і повернулася до України. Будучи тут Маша вступила до української музичної академії імені Чайковського.

В програмі “Ранок у великому місті” Полякова-молодша зізналася, що стала студенткою американського вищого навчального закладу Berklee College of Music. Про таке своє рішення Маша зовсім не шкодує і переконана, що навчання там стане одним з найкращих періодів у її житті. Крім успіхів зі вступом дівчина розповіла, чому вирішила не продовжувати навчання у Лондоні.

“Я відрахувалася з Британії через те, що отримала можливість вчитися в Америці. Справа в тому, що мені не дуже сподобалося там вчитися. Я закінчила 12 класів навчання у музичній школі і в мене та моєї подружки, якій там теж не подобалось, дуже велика база знань”, – розповіла Полякова.

Маша Полякова розповіла про вступ до Америки
Маша Полякова розповіла про вступ до Америки

За словами Маші, її подруга першою вступила до американського вишу і змотивувала її зробити те саме. Дівчина не вагалася і вирішила спробувати свої сили, що виявилося не марним. Також Маша отримала хорошу знижку на навчання, що стало ще однією перевагою у навчанні саме в Америці.

Маша пообіцяла, що буде обовʼязково більш детально розповідати про навчання в Америці своїм підписникам у соціальних мережах, щоб вони отримали більше інформації про яку ніхто не розповідає на широкий загал. Майбутня зірка переконана, що це буде дуже корисно та цікаво для тих, хто хотів би вступити до Америки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини