Оля Полякова приховує від чоловіка бізнесмена Вадима Буряковського свої статки: “Не дуже економний”

Українська співачка Оля Полякова виявилася не тільки майстринею на сцені, але й вправним менеджером фінансів. У новому випуску шоу "Дорослі дівчата" артистка розповіла про свою заощадливість.

Українська поп-діва Оля Полякова не тільки завоювала серця своєю музикою, але і вразила глядачів відвертістю в новому випуску шоу “Дорослі дівчата”. У цьому епізоді співведуча Маша Єфросиніна вирішила розкрити сімейні та фінансові таємниці зіркової гості.

Оля відверто розповіла, що приховує від свого чоловіка, бізнесмена Вадима Буряковського, свої статки. Попри те, що пара є давно одруженою, артистка вважає, що гроші, які вона заробляє, – це її особиста справа.

Ольга жартівливо зазначило:

“Якщо йому сказати, скільки у мене грошей, то він знайде, як їх із мене виколупати”

За її словами, чоловік завжди готовий інвестувати у їхнє сімейне гніздечко. Однак, як виявляється, заощаджувати не його сильна сторона. Ольга поділилася тим, що насправді її чоловік зовсім не жадібний, тому може витрачати кругленьку суму.

Оля Полякова розповіла, чому приховувала свій вік
Оля Полякова розповіла про свої заощадження та свого чоловіка 

Артистка поділилася прикладом, як перед війною чоловік продав свої площі мандаринів і витратив усю суму на ремонт їхньої квартири:

“Він узяв і все вбухав у квартиру. Не подумав ні про що інше.”

Полякова також розкрила, що саме завдяки її особистим заощадженням вони могли мати засоби для життя за кордоном під час початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Неабияка відвертість та готовність поділитися особистими історіями – це те, що робить Олю Полякову ще ближчою до своїх прихильників. Співачка показала, що навіть у світі розкішного шоу-бізнесу можна зберігати сімейні та фінансові таємниці, щоб зберегти особистий простір та гармонію.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини