“Йому з цим жити”: Оля Полякова назвала Володимира Остапчука справжнім брехуном і пояснила свою думку

У новому випуску "Дорослих дівчат" Маша Єфросиніна та Оля Полякова говорили про брехню. Співачка назвала Володимира Остапчука одним з людей, які постійно говорять неправду.

“Дорослі дівчата” – шоу Маші Єфросиніної та Олі Полякової, в якому вони вдвох обговорюють актуальні теми або розбирають питання від своїх прихильників. У новому випуску темою для обговорення стала брехня. Жінки розповіли своє ставлення до обману і коли вони застосовують брехню у своєму житті.

Під час розмови Оля та Маша розібрали поведінку зірок українського шоу-бізнесу і випадково зайшла тема за Володимира Остапчука. Оля відверто і без жодного сумніву назвала його брехуном і не бачить в цьому нічого поганого, бо вона й справді так думає.

“Остапчук ­– брехло брехляче”, – каже Полякова.

Оля Полякова назвала Володимира Остапчука брехуном
Оля Полякова назвала Володимира Остапчука брехуном

Таку думку підтримала Маша Єфросиніна і додала, що Володимир прийшов до неї на інтервʼю, яке було просочене брехнею. Чоловік розповідав про його щасливі та хороші стосунки з коханою дружиною, про його родину та сімʼю, хоч насправді у них з екс-коханою все складалося не найкращим чином у житті, але він вирішив це приховати. Ба більше, чоловік вирішив промовчати про свої стосунки з новою дівчиною, на що Єфросиніна не на жарт обурилася.

“Йому з цим жити, це на його совісті”, – додала Єфросиніна.

Як виявилося, брехня присутня в житті кожної людини. Чоловіки частіше обманюють про те, скільки вони випили, а жінки переконують інших у тому, що в них все в порядку. Також Маша Єфросиніна розповіла, що діти починають брехати з 7 років і це дуже складно розпізнати. Кожен з нас обманює так чи інакше, але не кожна брехня має фатальні наслідки. Варто розуміти, що обман людей не доведе до добра, але якщо без цього не можна обійтися – не потрібно заходити занадто далеко.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини