“Я на неї чекав, бо довго йшов до цього”: ведучий Григорій Решетнік розповів про свою зіркову хворобу

Артисти та телеведучі хоча б раз у своєму житті ловили зірку. Це період у житті публічних людей, коли вони відчувають надмірну важливість своєї персони і починають вести себе зверхньо людьми.

Відомий український телеведучий і головне обличчя проєкту “Холостяк” Григорій Решетнік розповів про свою зіркову хворобу. Як виявилося, в чоловіка в житті також був такий досвід. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як довго тривав цей період у чоловіка.

“Я думаю, що в мене була зіркова хвороба, але недовго. Можливо я на неї так сильно чекав, бо я дуже довго йшов до цього. До своєї професії”, – розповідає Григорій.

Чоловік переконаний, що він довго тримав зірку у своїх руках і дуже швидко звик до своєї популярності, того його дуже швидко “відпустило”. Зараз Григорій почуває себе досить впевнено і він не вважає, що в його житті присутній період “зірки”.

Григорій Решетнік розповів про зіркову хворобу
Григорій Решетнік розповів про зіркову хворобу

Хто не знає, спіймати зірку – це означає, що людина починає поводити себе зверхньо по відношенню до інших. Це можуть бути не лише представники шоу-бізнесу, але й люди, які отримують успіхи на роботі. Після розуміння того, що вони потрібні, їх ставлять в приклад і вони привертають до себе увагу – в них на голові виростає невидима корона, яка починає заважати іншим.

Характерними ознаками так званої зіркової хвороби є дивна та зухвала поведінка, відмова виконувати звичайні обовʼязки по роботі чи в побуті і багато чого іншого. Також такі люди починають на будь-яку ситуацію ставити свої умови і вимагати, щоб все було лише так, як хочуть це вони.

З часом зірки починають розуміти, що їхня поведінка неприйнятна і усвідомлюють, що поводили себе зовсім не так, як потрібно було, але не кожен може прийняти те, що вони помилялися і заважали іншим людям своїми забаганками.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини