Ілона Гвоздьова зізналася, який заробіток приносить викладацька діяльність: “Більше, ніж середня зарплатня”

З початком повномасштабного вторгнення зірки українського шоу-бізнесу втратили більше половини свого доходу. Ілона Гвоздьова розповіла, чи змінилося щось особисто в неї.

Відома українська хореграфиня Ільона Гвозьова справжня майстриня танців і з радістю ділиться цією майстерністю зі своїми учнями. Жінка викладає в одному з університетів Києва і непогано заробляє. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, який дохід має танцюристка за місяць своєї роботи.

Ілона завітала на інтерв’ю до Слави Дьоміна і саме йому вирішила розповісти про свої гроші. Як зізнається жінка, в неї не така велика зарплатня, як хотілося б, але їй на все вистачає. Велику часнику витрат у її родині закриває чоловік, а вона витрачається на дрібніші потреби.

“Зараз заробітну плату підняли, вона більша, ніж середня заробітна плата. Буває по-різному через те, що навантаження змінюються і таке інше”, – розповідає Гвоздьова.

Ілона Гвоздьова розповіла про заробіток під час війни
Ілона Гвоздьова розповіла про заробіток під час війни

Зірка каже, що отримує хороші кошти зі своїх соціальних мережах. Реклама у сторіс або в постах в Інстаграмі добре оплачується, якщо ви достатньо медійна людина, але крім роботи в університеті та соціальних мережах Ілону запрошують на різні конкурси в якості судді, де вона також заробляє кошти.

“Я даю майстер-класи, мене запрошують у крісло журі. Звісно, це далеко не ті ж заробітки як до війни, але в середньому виходить десь три тисячі доларів”, – додає хореографиня.

Зараз основна частина всіх витрат на родину лежить на плечах її чоловіка. Свої бажання жінка закриває особисто і якщо є така потреба, то витрачає гроші на будь-що для дому чи догляду за ним. Також Ілона витрачає гроші на дітей та має можливість відкладати певну суму щомісяця на випадок, якщо раптово знадобляться гроші.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини