Відпустив бороду та відростив кучері: як виглядає Олександр Еллерт після розставання з Ксенією Мішиною

Відомий український ведучий Олександр Еллерт вирішив відпустити бороду та відростити довгу шевелюру. Переможець "Холостячки-1" став зовсім на себе несхожим

Олександр Еллерт, відомий український ведучий і гуморист, кардинально змінився після переїзду до США. Знаменитість, який наразі перебуває далеко за межами рідної країни, вирішив відростити довше волосся, яке почало закручуватись у кучері. Крім того, знаменитість відпустив бороду. Після розставання з першою Холостячкою Мішиною знаменитість буквально перевтілився.

Олександр Еллерт змінив імідж

У своєму Інстаграм-блозі знаменитий ведучий розмістив жартівливе фото у своїй манері. Олександр Еллерт позував, тримаючи в руках дітлахів за ноги. Поки вони розважались і реготали, знаменитість уважно, але з усмішкою дивився у камеру. В описі до світлини Еллерт зазначив, що недорого віддасть свіжих та без ікри. Втім, гумор – не єдине, на що користувачі мережі звернули увагу. На цій фотографії можна побачити, що ведучий відпустив бороду та відростив кучері.

Відомий ведучий і колишній Мішиної Олександр Еллерт кардинально змінив імідж
Відомий ведучий і колишній Мішиної Олександр Еллерт кардинально змінив імідж

Варто зазначити, що раніше відомий український ведучий та гуморист мав абсолютно іншу зовнішність. Знаменитість завжди носив коротку зачіску, а на його обличчі й взагалі не було волосся. Олександр Еллерт надавав перевагу простій зачісці, а ось свої натуральні кучері ховав. Довжина шевелюри знаменитості не дозволяла локонам закручуватись.

Олександр Еллерт вирішив змінити імідж – ось як виглядав знаменитість раніше
Олександр Еллерт вирішив змінити імідж – ось як виглядав знаменитість раніше

Нагадаємо, що наразі відомий український ведучий, учасник і переможець реаліті-шоу “Холостячка-1” з Ксенією Мішиною перебуває далеко за межами України. Знаменитість мешкає у США, де продовжує займатись професійною діяльністю – розважальною сферою та проведенням різних заходів. Звісно, як і всі медійні чоловіки, які виїхали за кордон, зірка зіштовхнувся з чималим хейтом у свій бік.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини