“Я від нього морозилась”: кохана Вови Остапчука чесно розповіла про початок стосунків з одруженим чоловіком

Відома українська блогерка та обраниця шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла про початок їхніх стосунків. Тоді чоловік ще перебував у шлюбі з ексдружиною

Романтичні стосунки завжди особливо цікавили всіх шанувальників. Так, українцям було цікаво дізнатись абсолютно кожну деталь – починаючи з того, якою була перша зустріч, та закінчуючи тим, які у зіркової пари плани на майбутнє. Так, наприклад, відома українська блогерка та обраниця шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла про перші дні їхніх стосунків та чесно зізналась – вона була налаштована скептично.

Початок стосунків Полтавської й Остапчука

Так, в особистому Інстаграм-блозі у дівчини поцікавились, чи відчувала вона метелики у животі після знайомства зі своїм майбутнім бойфрендом. Полтавська не стала розповідати солодкі романтичні історії та чесно зізналась – спершу вона довго “морозилась” від Остапчука. Втім, пізніше зірка таки вирішила дати чоловікові шанс і не пошкодувала, адже отримала стосунки, про які мріяла.

Полтавська чесно зізналась, що не відчувала симпатії до Остапчука на початку спілкування
Полтавська чесно зізналась, що не відчувала симпатії до Остапчука на початку спілкування

Нагадаємо, що зіркова пара познайомилась у соціальній мережі Інстаграм, коли Катерина Полтавська допомогла Володимиру Остапчуку відновити заблоковану сторінку. Пізніше відомий український шоумен запросив дівчину на побачення, але вона залишилась не у захваті від їхньої зустрічі. Раніше Полтавська неодноразово розповідала, що хотіла відмовитись від другої зустрічі з чоловіком, але врешті все-таки наважилась піти на ще одне побачення.

Врешті, знаменита блогерка почала стосунки з Володимиром Остапчуком майже в один день із тим, як чоловік розлучився зі своєю колишньою дружиною Христиною Горняк. Оскільки знаменитість тримав у секреті подробиці свого розлучення, фанатам достеменно невідомо про те, якою була динаміка його роману та чи закрутив він його ще у шлюбі або ж дочекався на офіційне розірвання стосунків із колишньою.

Популярне

Подібні новини