Камалія вперше розповіла, у яких стосунках із Захуром після розлучення: не пара, але все одно разом

Співачка Камалія привідкрила завісу своїх відносин з обранцем Мохаммадом Захуром, розповівши, як склалося їхнє життя після того, як було вирішено розірвати шлюб.

Українська співачка Камалія вперше поділилася деталями своїх стосунків з ексчоловіком Захуром у програмі “Ближче до зірок”. Артистка, яка на весні цього року повідомила, що розлучилася з обранцем, розкрила, що хоча вони більше не подружня пара, але зберігають теплі та дружні стосунки, виховуючи разом двох спільних дітей.

Селебріті наголосила, що за статус у них з Мохаммадом змінився, але це не перешкода їм бути близькими, дружніми. Вони зараз дуже далекі від того, щоб називатися парою, але все одно — вони разом. Є дуже добрі стосунки, особливо через дітей.

Камалія розповіла, який подарунок вона зробила своїм донькам
Камалія розповіла, чи спілкується з колишнім чоловіком після розлучення

Співачка також розкрила, що Захур залишається в постійному контакті з їхніми дочками та часто буває з родиною хоча він живе в Лондоні. За її словами, вони разом відпочивають та проводять дозвілля з дітьми, які, незважаючи на розлучення, хочуть бути разом з обома батьками.

Цікаво, що артистка також зазначила, що екс-чоловік перебуває у контакті і зі своїми дітьми від першого шлюбу. У Мохаммада є син та дочка від колишньої дружини, але вони вже зовсім дорослі молоді люди. Які ж стосунки саме Камалії вдалося побудувати разом з ними — секрет, але у мережі ходять плітки, що донькою пакистанського бізнесмена у співачки не вийшло налагодити навіть просте банальне спілкування.

Такий відкритий підхід Камалії до своїх відносин після розлучення є найкращим підтвердженням зрілості та взаєморозуміння між нею та ексчоловіком. Важливою є також їхня спільна зосередженість на добробуті та щасті їхніх спільних дітей, навіть після того, як їхні шляхи життя розійшлись.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини